Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay

<< < (135/277) > >>

balicdim:

--- Citat: pajo - 26 Svibanj, 2013, 23:07:35 ---neče top udarat u plastiku bočnu kod amortizacije??
možda mi se cini tako na slici??

--- Kraj citata ---

nebi trebalo, neće se to vozit po prtenjacima

--- Citat: walkay - 26 Svibanj, 2013, 23:39:25 ---Valjda nece, ako bude rezat cu plastiku, koda je to problem!  ;D

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:  :laughing7:

što se tiče stanja auspuha nisam mislio na padove, već ne skorašnje farbanje, znam da si jako pedantan oko čistoće i minimalizma hrđe na određenim dijelovima skutera kao još neki članovi iz nama bliže okolice  ;D

mhr-team:
ništa bez kemije, kemija majka  :laughing7:

walkay:
Evo da se pohvalim, spuh je gore, stavio sam brtvu od starog auspuha ono sto je izmedu grane i stavio sam ispod flande da bolje dihta. Stavio sam 10,6gr rolice, crvene federe i 120 diznu. Pao je i probni krug, za sad je start los, a vrti se na 8500 rpm, tako da moram staviti jos lakse rolice, 9,5 - 9gr...

walkay:
Evo jedan video!  ;D

speed__100:

--- Citat: walkay - 28 Svibanj, 2013, 16:49:39 ---Evo da se pohvalim, spuh je gore, stavio sam brtvu od starog auspuha ono sto je izmedu grane i stavio sam ispod flande da bolje dihta. Stavio sam 10,6gr rolice, crvene federe i 120 diznu. Pao je i probni krug, za sad je start los, a vrti se na 8500 rpm, tako da moram staviti jos lakse rolice, 9,5 - 9gr...

--- Kraj citata ---

Probaj sa 9gr bas da vidis koliko će vrtit.Koji centrali imas gore,meni nekako sa bijelim dugim najbolje radi.?.Ja nikad nisam mogo imat start sa mhr-om kao sa serijskim auspuhom,jednostavno nema tog momenta.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju