Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay
mhr-team:
još jedan savjet...
na ovoj drugoj slici di ima maska.... izreži komplet taj dio di je gladnjak i stavi mrežicu...
ne mora biti izrezano u kocku, možeš da bude estetski mali izrezat znak od batmana ;D
a mrežicu kao ja nabaviš tako što odeš u kaufland i kupiš onu uredsku kantu i od nje napraviš mrežicu u super... vjerujem da bi bolje hladilo :hello:
walkay:
Ne volim bas mrezice, ali ako bude potrebno, otvorit cu prednju masku jos vise.
Drnda:
Minken boy, mrezica djelomicno smanjuje protok zraka koji se odbija, bolje je uvijek plasticna rebra koji sluze kao usmjerivaci, nego mrezicu..
inace, koliko sam vidio, likovi cesto vani stavljaju rebrasta crijeva, tako da jos i na crijevima lagano spustaju temperaturu... sad koliko je to efektivno neznam, ali vidio sam na nekim starijim motorima i auspuh rebrasti i svasta, sve u cilju boljeg hladjenja..
mhr-team:
--- Citat: Drnda-1 - 29 Travanj, 2013, 11:43:36 ---Minken boy, mrezica djelomicno smanjuje protok zraka koji se odbija, bolje je uvijek plasticna rebra koji sluze kao usmjerivaci, nego mrezicu..
inace, koliko sam vidio, likovi cesto vani stavljaju rebrasta crijeva, tako da jos i na crijevima lagano spustaju temperaturu... sad koliko je to efektivno neznam, ali vidio sam na nekim starijim motorima i auspuh rebrasti i svasta, sve u cilju boljeg hladjenja..
--- Kraj citata ---
slažem se, samo kod žolta nema usmjerivača, nego čisto izrezana maska,.. te sam mu iz toga razloga rekao da bi možda bilo bolje da izreže to više i onda stavi mrežicu...
walkay:
Danas sam nabavio Malossi e13 u dobrom stanju, na zalost gljiva je za Dell 25-icu pa mi ne pase na karb Keihin, difuzor je ista velicina kao na gljivi, ali cu nesto iskombinirati... usput sam narucio BGM set dizne za Keihin preko shopa.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju