Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay
walkay:
Tiho: nisam znao da je Michele sve preuzeo... felgu jos necu dirati, sad imam bitnije stvari, moram srediti kocnicu i naci veci karb. :icon_thumright: Stavit cu prednji blatobran ovih dana!
Tiho:
--- Citat: walkay - 31 Ožujak, 2013, 23:21:25 ---Tiho: nisam znao da je Michele sve preuzeo... felgu jos necu dirati, sad imam bitnije stvari, moram srediti kocnicu i naci veci karb. :icon_thumright: Stavit cu prednji blatobran ovih dana!
--- Kraj citata ---
Ako imaš nekih problema slobodno priupitaj tu...nisan dugo bia aktivan na forumu...pratim samo zbivanja vezana za trke pošto sam dobar sa "starom" ekipom...temu san sinoć cilu pročita...samo naprid!
p.s. prednja kočnica je smijurija na tom skuteru...ja san na svog stavia vilicu od Piaggio Sfere/Vespe ET50 koje imaju ista kliješta ka Zip SP...vilica od Zipića ti nepaše na SKR-a...kratka je...šta se tiče prednjeg mono-amortizera idu ti više manje svi na tu vilicu orginalnu...ja san ima isto od Zipa...
Tiho:
--- Citat: Peksy - 31 Ožujak, 2013, 22:43:00 ---Cilindar SRAD je u solinu,radilica je kod mene karb je kod mene usis je kod mene prirubnica je kod mene kumplug je kod mene,i sad cu i vjerovatno kupit srada :)
--- Kraj citata ---
padobranac :laughing7: :laughing7: cilindar je otiša u Crnu Goru,radilica je u Trogiru...itd. :hello:
Peksy:
Ne ne,mogu ti slikat i stavit vamo,jedino ako ih nije napravija vise komada ;) a kroz ispuh mu moze macka proc ;)
2TDottore:
decki malo ste se zajebali klip i cilindar sa skippera su kod mene :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju