Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay
Hljebaroš34:
Pratim ovaj projekt i kažem da će ovo bit jedan od boljih skipera ikad napravljenih posebno s ovim setupom
walkay:
Laki: Udarao sam cekicem, ali nece, jako tesko mogu odpustit ove sarafe, jako sam se namucio sa sarafima sto drze ventilator, morao sam odrezat glavu od sarafa na pola da stavim ravni veliki sarafciger, pa sam nekako uspio pustit... vidjet cu sutra. Gledao sam centralni selen, gumica je gotova, pa sad razmisljam da promjenim komplet ramu ili ne. Od Kize imam skoro novu ramu nigdje ne hrda, a i gumica je u boljem stanju pa sad razmisljam, ovako necu morati smirglat i farbat ramu.
Hljebaroš34: Hvala ti puno, samo prati, bit ce zanimljivo!
Laki:
--- Citat: walkay - 14 Siječanj, 2013, 01:03:42 ---Laki: Udarao sam cekicem, ali nece, jako tesko mogu odpustit ove sarafe, jako sam se namucio sa sarafima sto drzi ventilator, morao sam odrezat glavu od sarafa na pola da stavim ravni veliki sarafciger, pa sam nekako uspio pustit... vidjet cu sutra. Gledao sam centralni selen, gumica je gotova, pa sad razmisljam da promjenim komplet ramu ili ne. Od Kize imam skoro novu ramu nigdje ne hrda, a i gumica je u boljem stanju pa sad razmisljam, ovako necu morati smirglat i farbat ramu.
Hljebaroš34: Hvala ti puno, samo prati, bit ce zanimljivo!
--- Kraj citata ---
zast mjenjat komplet ramu jer je centralni selen gotov, Izmjeri promjer centralnog selena, mislim da nije isti ko na sp180. Idi u trgovinu autodijelovima i trazi selen bloka motora mislim da je od golfa 4 odgovara
walkay:
Ovu ramu bi trebao ocistit, skinit hrdu i ofarbati, a u garazi stoji nova rama... vidjet cu, budem svakako izmjerio pa cu pogledati u trgovinama.
Evo rame:
gumy:
ovo u jednom danu ošmirglaš i baciš primer i u drugom ofarbaš bez problema.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju