Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay
Nincevic:
--- Citat: pajo - 07 Ožujak, 2013, 18:39:18 ---eto veselja :icon_thumright:
jel ide ovako nešto? ;D
--- Kraj citata ---
od čega su blokovi na ovom skipperu od sp 180 ili sr 150 jer vidim da zada ima disk ;D ?
walkay:
Od SP-a mislim!
2TDottore:
ajde bas mi je drago da si uspio rjesit problem :) a sta se tice miselovog skipera znaci to su bili blokovi od sp-a.ja sam ga osobno vozio i problem tog skutera je isto bio los start kojeg nikako nije mogao rjesit bez obzira sta je na skuteru bilo sve moguce sta se moglo stavit od tuning djelova osim trkace struje.ali kad je razvrtio iso je vrlo dobro.
walkay:
Hvala Dottore, cim budem imao priliku snimit cu kako ide, ali moram nekome dat mobitel da me uhvati! Sutra cu spojit multimetar, jako me zanima na koliko se vrti!
walkay:
Ljudi treba mi savjet, skuter mi se uzasno grije... temp se neprestano raste i nikako da stane. Jucer sam otisao do trgovine da vidim kako ide i sve ok, pa sam odlucio napraviti malo veci dir, pa sam napravio 1,5 km kad ono skuter se oslabio na full gasu pa sam smanjio na pola i vratio sam se kuci. Naravno nije vise isao do kuce kako prije, spojio sam multimetar, temp je 95 stupnjevi. 2 puta sam ozracio na glavi na crijevima posto nemam onaj saraf za ozracivanje, i ne vidim opce zraka, u posudu mjesa vodu ko lud, hladnjak vruc, crijeva isto. Danas sam jos skinio i prednju masku da se bolje hladi ali ono, i danas je doslo do 85 i ako nije bas toplo vani... Pumpu nisam krivo spojio vec sam par puta provjerio, antifriz je cist, znaci nije promjenio boju. :help:
Moguce da je zastopan hladnjak ili nesto, u ovakvom vremenu nebi se trebao ugrijati tako brzo. Ujutro pali iz prve, ostavim 2-3 min i odma moze pun gas opce se ne gusi ni nista, i ide nenormalno, baca prednji kraj u zrak... :help: Kako mogu provjerit da je zastopan hladnjak, ajde pomozite?! Smjesa je savrsena, dizna 92!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju