Ljudi treba mi savjet, skuter mi se uzasno grije... temp se neprestano raste i nikako da stane. Jucer sam otisao do trgovine da vidim kako ide i sve ok, pa sam odlucio napraviti malo veci dir, pa sam napravio 1,5 km kad ono skuter se oslabio na full gasu pa sam smanjio na pola i vratio sam se kuci. Naravno nije vise isao do kuce kako prije, spojio sam multimetar, temp je 95 stupnjevi. 2 puta sam ozracio na glavi na crijevima posto nemam onaj saraf za ozracivanje, i ne vidim opce zraka, u posudu mjesa vodu ko lud, hladnjak vruc, crijeva isto. Danas sam jos skinio i prednju masku da se bolje hladi ali ono, i danas je doslo do 85 i ako nije bas toplo vani... Pumpu nisam krivo spojio vec sam par puta provjerio, antifriz je cist, znaci nije promjenio boju.
Moguce da je zastopan hladnjak ili nesto, u ovakvom vremenu nebi se trebao ugrijati tako brzo. Ujutro pali iz prve, ostavim 2-3 min i odma moze pun gas opce se ne gusi ni nista, i ide nenormalno, baca prednji kraj u zrak...
Kako mogu provjerit da je zastopan hladnjak, ajde pomozite?! Smjesa je savrsena, dizna 92!