Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay

<< < (78/277) > >>

2TDottore:
sam ti usporedi i paralelno jer osjecaj ponekad moze jako prevariti.a dizna 90 mora bit dosta na serijali.nemas tu nekog posebnog finog stelanja karba bitno da je smjesa dobra a iglu stavi na sredinu i to je cijela mudrost.i moj savjet je da si postelas prijenos da motor odlicno cupa iz podruma i nemora ic prek 120-130 jer nigdje nema tak duge ravnice a i to ti je dovoljno i ako ces mislit drag vozit

Nincevic:

--- Citat: 2TDottore - 03 Ožujak, 2013, 20:05:09 ---sam ti usporedi i paralelno jer osjecaj ponekad moze jako prevariti.a dizna 90 mora bit dosta na serijali.nemas tu nekog posebnog finog stelanja karba bitno da je smjesa dobra a iglu stavi na sredinu i to je cijela mudrost.i moj savjet je da si postelas prijenos da motor odlicno cupa iz podruma i nemora ic prek 120-130 jer nigdje nema tak duge ravnice a i to ti je dovoljno i ako ces mislit drag vozit

--- Kraj citata ---

120-130 je smrt sa ovim 10cola felgama, dovoljno je da ide i 110, ali  samo da počupa do tih 110  ;D

2TDottore:
nije nikakva smrt.idu zipovi 180 u ph na 10 cola i 160 al nema potrebe.a 110 je premalo

walkay:
120 kmh bi trebao izgurati sa kratkom AC getribom, ne mislim staviti duzu, ali sutra cemo saznati.  :icon_thumright:

[SB]Replica 180:

--- Citat: walkay - 04 Ožujak, 2013, 01:35:45 ---120 kmh bi trebao izgurati sa kratkom AC getribom, ne mislim staviti duzu, ali sutra cemo saznati.  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
moze ac getriba malo vise od 120 :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju