Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay
walkay:
Za pola sata ce biti novi video, upalio sam skuter, radi jako lijepo, sto sam primjetio da mi je mala dizna, morao sam zaljepit ulaz od airboxa. Prekidaci rade, drzao sam da mi dode do 40 stupnjeva pa sam upalio pumpu i drzi 45-50 stupnjva konstantno...
walkay:
;D
Miki-speedy:
dottore je dobro rekao,kad te adrenalin opuca u utrci nema mjesta za razmisljanje o svemu tome.
jesi ga vozio,kakve su vibracije?
walkay:
Skuter sam izgurao iz garaze, ali naravno nece da radi normalno. Par puta sam ga upalio, jedan put ok drugi put ide u rikverc, pa sam uzeo od Gumy-a drugi CDI s kojim radi ok, ali moram jako lagano dat gas da ne crkne, izgleda da je mala dizna... :dontknow: sutra cu probati vecu diznu staviti, dobio sam od 85-92 (Dell dizne M6), pa cu odma staviti 92 pa cemo vidjeti. Treci problem, ne znam tocno kad je najbolje upaliti el. pumpu, dok sam se zezao vani drzao sam ga do 45-50 celzijusa i kad sam upalio pumpu, crko.
karlo-sp:
meni el.pumpa radi cim skuter upalim , i nemam termostat , ostavim ga na leru cca 2 min i lagano se vozikam 5 min i to e to ugrije se normalno ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju