Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay
walkay:
Posto ide for race mora biti malo fusha ali ne previse, pazim na detalje. Jedino me muci lulica, niko nema prokletu gumicu a ja sam busio mali blok tocno na 16mm, da mi ude cijevcic, a kad stavim neku deblju gumicu ona iskoci... sad sam stavio teflon traku oko lulice pa cemo vidjeti hoce curiti ili ne. Jel ima neko bolju ideju?
cone4u:
gospođa diht masa, i nema da se giba. :)
dobar project.
ja san skoro počeo,pa sam odustao jer nije bilo papira i prodao sve za glupe novce.najnoviji zip je trebao biti..
walkay:
Danas sam igrao sa ralicom, jos moram na nekim mjestima pokitat i osmirglati, unutrasnju hrapavu i prednju sam morao lijepiti. Gotove plastike sam jos jednom lakirao tako da sad ima 2 sloja... narucio sam Bridgestone ML50 gume, u ponedjeljak ili u utorak bi trebao dobiti. :icon_thumright:
walkay:
Ralica je gotova, jedino mi fali lijeva plastika za nogu suvozaca... kad budem dobio gume, pocet cu sastavljati. :icon_thumright:
Trazim lijevu stranu pa ako neko ima nek se javi na PM, isto tako trazim spuzvu za stariji airbox!
Tomi_ZG:
Žolt svaka čast :icon_thumright:
Ti si se ovog skipera primio kak spada i sigurno će ispast odlično,a i ne sumnjam da će letit s tom mašinom na toj kilaži
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju