Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay

<< < (45/277) > >>

walkay:
Stavit cu i ovu tanju brtvu pa cu izmjerit skvis, pa ako bude blizu 1.2 mm ostavit cu, stigla je i alu poklopac glave u odlicnom stanju, naravno pase senzor od Stage6 Multimetara...  ;D

Danas cu sredit felge i prednji stup sto drzi prednji amortizer. Stay tuned!  :icon_thumright:

walkay:
Stavio sam tanju brtvu na kraju, skvis je 1.2 mm, moram jos naruciti dihtung za Malossi glavu i gumicu za lulicu.  :laughing7: Paljenje i magnet su gore, felge sam zavrsio danas, ali mi se ne svidaju pa cu uskoro nabaviti neke druge od Zipa, ali budu ove drzale privremeno. Skinio sam i prednji amortizer da mogu stup ocistit i tako...  :icon_thumright:

pitaNS:
Svaka čast, kod tebe se baš dobro radi...ne prođe dana da ti ne napreduješ!!
Što se tiče skviša, mogao si izmeriti zapreminu malossi glave dok je bila dole pa da sračunaš ukupno koliki ti je kompresioni odnos sa različitim skviševima..

walkay:
Decki su me malo uplasili, pa sam morao provjeriti, u glavnom serijska glava ima 65,5 mm a Malossi glava ima 65,0 mm, ako je premal skvis klip ce udarati po rubu od Malossi glave, ali u mom slucaju sve ok, ako sam dobro razumio sliku! Izmjerio sam serijski amortizer sto je tocno 30 cm... gdje spada sad ovaj!  :dontknow:

walkay:

--- Citat: pitaNS - 12 Veljača, 2013, 00:54:13 ---Svaka čast, kod tebe se baš dobro radi...ne prođe dana da ti ne napreduješ!!
Što se tiče skviša, mogao si izmeriti zapreminu malossi glave dok je bila dole pa da sračunaš ukupno koliki ti je kompresioni odnos sa različitim skviševima..

--- Kraj citata ---
Frende, to mi je sad cilj, svaki dan poslije posla idem u podrum pa radim koliko mogu 3-4 sata dnevno. Skuter ce biti za nekih 10-15 dana gotov!  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju