Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay
2TDottore:
sta ti nisu ovi tvoji tam tjuneri rekli da radilica od sp-a ima 2mm vece polutke od radilice koja je u bloku od hexagona 150 ili skippera.karter se inace ne skida sa bijaksom nego se da potokarit da sve bude ko original blok za tu vecu radilicu
walkay:
Moji tuneri su to zaboravili reci, i sta sad hoce stat ili nece!? Tamo gdje sam vidio da dodiruje, skinio sam dosta, izmjerio sam sublerom taman ima mjesta da stane, cak sam i mogao okrenuti malo, dok su blokovi bili spojeni, ali tesko se vrtila. :help:
Laki:
odnesi to nekom da skine na stroju kak treba, nemoj se zafrkavat s biaxom
2TDottore:
stane.nisi ni prvi ni zadnji koji je to radio samo velim ti opet to radit na bijaks nije bas dobro jer nemozes na svim mjestima jednoliko skinut a cim vise skines to ti je veca rupa u karteru a cilj je da je cim manja pa sad procjeni sam oces to sam napravit il ces dat da se to napravi posteno.
walkay:
Vec sam prosirio tamo gdje sam vidio da dodiruje, a stavio sam vec lezajeve, glupo mi je sad izvaditi... nisam fuser, ali mislim da cu ovaj put ja srediti i drugi put kad budem sve vadio van, dat cu tokaru. Jbg stvarno nisam znao, da sam znao vec bi to napravio prije. Hvala 2TDottore, imas cugu kod mene!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju