Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay

<< < (29/277) > >>

pralas:

--- Citat: Drnda-1 - 02 Veljača, 2013, 14:01:30 ---pa vjerojatno do scooter happeninga

--- Kraj citata ---
puno prie,za mjesec i pol-2 mjeseca ;)

walkay:
Bok svima, danas sam poceo prosirit blokove da stane 180 cilindar, mali blok je gotov i poceo sam veliki, sutra cu raditi dalje ali sa pomocnikom, doci ce Pralas!
Poslije sirenja ide poliranje, tako da nece ovako ostati. Jel mi moze neko reci, dal da prosirim otvor na usisu posto vidim da ima izbocenje, za sad ide serijski usis, ali planiram staviti neki veci, ne znam dali ce stat ako ostavim ovako kako je!  :icon_scratch:

Skuter mora biti gotov do kraja 3. mjeseca, posto vozim trke, imam licencu i tak, naravno vozit cu i na Happeningu.  :icon_thumright:

pralas:
toe to,sutra krećemo bahato a špena ce da leti na sve strane  :laughing7:

2TDottore:
vidim ozbiljno si se primio posla  :icon_thumright:

moj neki savjet ti je da ne gubis vrijeme na poliranje blokova jer to nema nikakvog pozitivnog utjecaja kojeg ces osjetit isto ko ni prosirivanje usisa.ak mislis naknadno stavljat drugi usis stavis neki polini il malossi i to je to.

a vidio sam da si imo neka pitanja oko federa i rolica i setupa karba.posto vidim da ces imati serijski auspuh najbolje ti je da probas postelat motor sa svim serijskim federima jer sa tvrdim ces imat problema sa voznjom u kratkim zavojima.ak ces imat multivar stavi rolice 12.5g a setup karba ostavi serijski kak je sa diznom oko 90 ak mislis ostavit serijski airbox

skipper_2t:
usis ne diraj jer vrlo lako mozes probit blok na tom brijegu,a to ne zelis

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju