Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay
nrgmc2-tuning:
--- Citat: dario007 - 24 Rujan, 2019, 16:26:57 ---Ima Minarelli lezaje,na to sam mislio... :icon_biggrin:
Izbaci Malossi ventilvar i stavi orginal,na Malossi kupu je to obavezna prerada,navodno bolje ide.
Koju kombinaciju getribe vozis,koje omjere zupcanika?
--- Kraj citata ---
6204 /12mm tokarena vanjska košuljica , mina old skul lageri :laughing7:
getriba najvjerovatnije 16/37
14/47 :toothy11:
lukazikaovic:
opako izgleda! Ajde baš napravi mjerenja u ovoj aplikaciji sta dario spominje da vidimo koliko je to zapravo brzo
Kolika je krajnja takvog setupa? i koji su ocekivani okretaji kroz ubrzanje?
Nisan te bas razumija po čemu bi ova mašina bila bolja u kočenju ?
znaci trebala bi getriba biti 40% dulja od standardne runnerove ako je nrgmc2 dobre brojke napisa
dario007:
Al ti mali kotac smanji 20ak % tu razliku,pa ispadne da je 20% dulja od Zipove.
Ja nebi isao na tak dugu getribu jer sa 13 trpm mora ici 130gps-a,a na prevrtavanju bi nagurao i blizu 140km/h da se radi o serijskom omjeru.
Sad produzis tih 130gps-a za 20% i dobijes da u prevrtavanje krece na 150+ km/h sto bu nabrao nikad na skuteru koji je slozen za trke i uglavnom za kraca ubrzanja.
Problem duze gebe je kaj bude na tom setupu mjenjao kvacila na tjednoj bazi jer kvacilo trpi enormnu silu i proklizava do minimalno 35km/h,a to rezultira urezivanjem federa u aluminij.
Imamo i mi koji ne vozimo trke ponesto iskustva,al ajde setup je tajna,pa bude kroz eksploataciju sam uvidio di grijesi ili nebu otkrio pa bude opletalo po dzepu.
PchelaUbica:
Mora proklizavat jbmu pa svaki zavoj na stazi bi letio na leđa u jarak da hvata odmah :laughing3:
nrgmc2-tuning:
--- Citat: dario007 - 11 Listopad, 2019, 09:28:04 ---Al ti mali kotac smanji 20ak % tu razliku,pa ispadne da je 20% dulja od Zipove.
Ja nebi isao na tak dugu getribu jer sa 13 trpm mora ici 130gps-a,a na prevrtavanju bi nagurao i blizu 140km/h da se radi o serijskom omjeru.
Sad produzis tih 130gps-a za 20% i dobijes da u prevrtavanje krece na 150+ km/h sto bu nabrao nikad na skuteru koji je slozen za trke i uglavnom za kraca ubrzanja.
Problem duze gebe je kaj bude na tom setupu mjenjao kvacila na tjednoj bazi jer kvacilo trpi enormnu silu i proklizava do minimalno 35km/h,a to rezultira urezivanjem federa u aluminij.
Imamo i mi koji ne vozimo trke ponesto iskustva,al ajde setup je tajna,pa bude kroz eksploataciju sam uvidio di grijesi ili nebu otkrio pa bude opletalo po dzepu.
--- Kraj citata ---
Nije uopće upitno vaše iskustvo koje je više manje na cesti.
Getriba je ta vjerovatno kažem pošto se vozila Ph Požega di ideš preko 140kmh ako imaš jak i brz motor. Puni gas celo vreme i ravnice po 1km.
to je standarna getriba na trkama na zip sp 10cola kotačima već zadnjih 20.god sigurno...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju