Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay

<< < (269/277) > >>

RunnerSukosan:
Decki slabo gledate, ima i naprijed

walkay:
U planu je prebacit prigusivac iznad lonca da ne strsi, za to moram prvo naci dobrog varioca da mi to napravi. Sa ovim auspuhom bi trebao imati na kotacu oko 30 konja pa sad dobro pitanje mozda ima i vise, volio bi staviti na stol da izmjerim snagu, ali osjetno jace ide nego prije. Na deklu imam naprijed 2 velike rupe gdje moze povuc zrak a nazad orginalno ima vec + ove male rupice...

BP:
Raketa. 30ks na kotaču... Show... :)
Koliko su uopće gubitci na prijenosu kod skutera? Nemre se ni izmjeriti snaga na radilici zbog variomata jelda?

Tomi_ZG:
Vrhunski  :notworthy:

Baš bi volio vidit neka mjerenja ovog stroja,ovo ak s wheelie barom ne bi išlo za nekih 5s do 100 ubi me onda

Pretpostavljam da si jači od ovog

--- Citat: BP - 05 Travanj, 2018, 10:03:32 ---Raketa. 30ks na kotaču... Show... :)
Koliko su uopće gubitci na prijenosu kod skutera? Nemre se ni izmjeriti snaga na radilici zbog variomata jelda?

--- Kraj citata ---
Općenito su gubici između bhp i whp cca 18%,sad jel na skuteru zbog prijenosa drugačiji omjer to ne znam,ubiti svi valjci u pravilu mjere na kotačima,samo kaj neki valjci to automatski preračunavaju u snagu motora odnosno na radilici,oko tih metoda se lome koplja al to je sad drugi par čarapa

walkay:
Tomi, taj zip ima sve od malossija, moj stari setup sa malossi spuhom bio jaci od njegovog tako da po meni ovaj novi setup je daleko jaci... nakon razrade cemo jos vidjeti kako se ponasa.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju