Trenutni cilindar sto imam na Skipperu je odlicno slozen, 180 preraden Mako mi je slozio jos prosle godine. Oni koji idu na utrke znaju da Skipper leti, jedini konkurentni skuter je Zip SP od Mikca (on ima PM172), u Virovitici smo bacili ubrzanje i moj Skipper ide samo malo slabije od njegovog. I trenutni setup je vise nego dobar, ali nisam mogao izdrzati da ne uzmem taj kit i da probam. Mozda ce sad biti 1-2 konja jaci. Sto se price tice da ima na kotacu 25 konja, to su gluposti, sam kit ne moze toliko dati bez popratnih tuning dijelova.
U ponudi ima Street 1 i 2, na jedinicu pase orginal poklopac glave, posto na glavi rupa od svjecice pomaknuta prema gore kako je i na Malossi glavi, a Street 2 ima centralnu glavu, na sredini je rupa od svjecice i svjecica ravno stoji, zato mora ic taj zlatni PM poklopac glave a razlika u cijeni 1000 kn...
Posto je PM i BGM glava ista po kubikazi, vjerojatno cu staviti BGM glavu na PM cilindar zato sto BGM ima na sredini rupu sa koso svjecicom a PM sa pomaknutom rupom.
PM
BGM