i ja sma zvao sada onaj besplatni broj od H1 da dobim koju informaciju više.
Zanimaali su me trio i trio bit paketi (nisam kužio u čemu je kvaka jer za obadva je cijena 199 kn ali u trio dobiješ flat dok u trio bit ne) pa mi je teta malo pojasnila.
Rekla je a je TV još u probnoj fazi i da nezna do kad će to tako ostat i da ja nemam mogučnosti uzet trio paket već samo trio bit (isto kao trio samo bez flata) jer nemaju još razvijenu infrastrukturu po svuda, međutim mogu dobit i trio ukoliko nadoplatim 49 kn za flat.
To je ustvari trio bit i dalje samo nadograđen sa flatom a cijena je veća jer neide preko njihove infrastruktore, tako sam ja razumio.
Predložila mi je da uzmem samo net i telefon kod njih za sada dok nebudem u mogučnosti uzet trio paket, to bi me to koštalo 158 kn
ali sad razmišljam, možda bolje uzet onda trio bit pa plačat 0 kn prva tri mjeseca i imat TV nego uzet telefon i net pa plačat 158 od početka.
malo sam sve skupa zakomplicirao ali jbg,koga zanima bude se potrudio razumjet
sta reci, osim da ih jos cekam.. javljeno mi je da ce kroz 10ak dana tek doci ..valjda im je navala
ja sam tetu sada pitao da koliko treba čekat da mi pošalju taj paket sa uređajem i rekla je desetak dana od kad se potpiše papir