Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi seleta

<< < (3/4) > >>

markorab:
a seletra bi trebala stici ovaj tjedan...a motor super ide sa 2,7gr....vrti se na 15rpm.max....i bas ide....jedino imam problem to pucanje kroz spuh...probao sam milion karburatora..usisa...i motor pod punim gasaom nekad lagano puca kroz spuh i trokira uzasno.....moram stavit video pa cete vdjet....

nrgmc2-tuning:
Ali kad stavis seletru trebat ces teze rolice i cilj nije da se motor vrti na 15k i da prevrtava jer ipak mislim da tvoj kit ne radi na 15k

Josip:

--- Citat: markorab - 05 Studeni, 2012, 11:09:56 ---a seletra bi trebala stici ovaj tjedan...a motor super ide sa 2,7gr....vrti se na 15rpm.max....i bas ide....jedino imam problem to pucanje kroz spuh...probao sam milion karburatora..usisa...i motor pod punim gasaom nekad lagano puca kroz spuh i trokira uzasno.....moram stavit video pa cete vdjet....

--- Kraj citata ---

na 13500 mozda par sto okretaja vise
a puca vjerojatno jer ova struja nije stabilna na tim okretajima i previse je u overrev-u

markorab:
i evo danas sam isao ocisit karb i skinuo usisne a one lagano otvorene....skinuo ih sve oprao i kad sam slozio na mjesto bile su 100% zatvorene.....stavio karb...motor radi kao sat...i par puta ga zaturirao i poceo se gusit i pucat kao i prije....na mjestu su samo lamelice od polinija....i opet sam ih izvadio i ista prica..otvorene ostanu....mozda to cjelo vrijeme zeza..

Josip:

--- Citat: markorab - 05 Studeni, 2012, 16:08:26 ---i evo danas sam isao ocisit karb i skinuo usisne a one lagano otvorene....skinuo ih sve oprao i kad sam slozio na mjesto bile su 100% zatvorene.....stavio karb...motor radi kao sat...i par puta ga zaturirao i poceo se gusit i pucat kao i prije....na mjestu su samo lamelice od polinija....i opet sam ih izvadio i ista prica..otvorene ostanu....mozda to cjelo vrijeme zeza..

--- Kraj citata ---

trebale bi bit zatvorene, ali ako i jesu malo otvorene mislim da ne smeta previse, jer ipak kad klip ide prema DMT stvara se nekakav tlak u karteru prilikom prelaska smjese kroz prilivne kanale u kompresioni prostor, tako da ako su i malo otvorene taj tlak ih zatvori i nebi trebalo pravit problem
prije mislim da je do namotaja, ili cak previse okretaja

sacekaj selletru pa vidi s njom, i stavi malo teze rolice  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju