Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi seleta
markorab:
pozdrav.....namjeravam uzeti ovu malossi struju seletru.....za svoj piaggio....na mjestu je midrace stage 6 mkII kit..r1400 spuh,multivar...itd itd....:D....sta bi ja dobio sa tom strujom?dali se to isplati uzeti?
2TDottore:
ko i sa svim drugim trkacim paljenjima jacu i stabilnu iskru na visokim okretajima i stelanje kuta paljenja i ak ti svjetla nis ne znace u zivotu isplati se
markorab:
hvala! :) ,jucer mi se pojavio problem sa remenom...posto sam na tom setupu imao original remen...motor je isao savrseno....i jucer mi dosao polini kelvar...i vidio sam da je dosta siriji...i stvaim ga na mjesto i skuter ide jedno 30% losije...nema okretaje...start jako los....na mjestu je multivar variomat....sta da radim?? :help:
fleky911:
--- Citat: markorab - 24 Listopad, 2012, 14:45:02 ---hvala! :) ,jucer mi se pojavio problem sa remenom...posto sam na tom setupu imao original remen...motor je isao savrseno....i jucer mi dosao polini kelvar...i vidio sam da je dosta siriji...i stvaim ga na mjesto i skuter ide jedno 30% losije...nema okretaje...start jako los....na mjestu je multivar variomat....sta da radim?? :help:
--- Kraj citata ---
stavi podloške izmedu ventilvara i bolcne u vrijednosti za koliko je remen deblji od serijskog
markorab:
oke probat cu... ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju