Općenito > Generalno o skuterima

Novi piaggio fly 50 4t 4v

<< < (2/4) > >>

duje1964:
Kaži Nikola,da li si zadovoljan,kako vuče u odnosu na 2 taktaše kako piše,i ostalo.Pozdrav.

nikola89:
Ja sam zadovoljan, imal sam neke probleme jer je sestra odma pala prvi tjedan u prvom zavoju, ali ti problemi su više vezani uz ovlaštene servise nego skuter :) Poskidao blokade, namučil se s tim isto, jer opet ljudi u ovlaštenim servisima naprave posel polovično, ide 70 po satu, ubrzavanje solidno, kad kažem solidno normalno da ne vuče ko renomirani dvotaktaši, ali povuče sasvim ok... Mogu ti ga usporediti s starim fly-em kojeg sam probal i s baotianom kaj se tiče četverotaktaša, oni mu kaj se tiće performansi nemogu parirat, susjed ima sp2 koji je stari i lik ne pazi na njega, prije je išel bolje, sad ta 2 motora idu otprilike isto... Ja sam ga probal po uzbrdicama malo tu po zagorju prepelati i ide ok, kad sam samo ja gore, ali vidi se da bi mu još malo snage dobro došlo... Ako ga posle misliš malo tunirat ili nekaj nemoj to uzimat, za grad je odličan, promet pratim bez problema. Sve u svemu može zadovoljiti tvoje potrebe jako dobro ako ne tražiš neku jurilicu... Potrošnja sa serijskom diznom ti je nešto više od 2.5 l...

duje1964:
O.k Nikola,hvala ti.

BOBO:

--- Citat: nikola89 - 27 Listopad, 2012, 20:17:32 ---Ja sam zadovoljan, imal sam neke probleme jer je sestra odma pala prvi tjedan u prvom zavoju, ali ti problemi su više vezani uz ovlaštene servise nego skuter :) Poskidao blokade, namučil se s tim isto, jer opet ljudi u ovlaštenim servisima naprave posel polovično, ide 70 po satu, ubrzavanje solidno, kad kažem solidno normalno da ne vuče ko renomirani dvotaktaši, ali povuče sasvim ok... Mogu ti ga usporediti s starim fly-em kojeg sam probal i s baotianom kaj se tiče četverotaktaša, oni mu kaj se tiće performansi nemogu parirat, susjed ima sp2 koji je stari i lik ne pazi na njega, prije je išel bolje, sad ta 2 motora idu otprilike isto... Ja sam ga probal po uzbrdicama malo tu po zagorju prepelati i ide ok, kad sam samo ja gore, ali vidi se da bi mu još malo snage dobro došlo... Ako ga posle misliš malo tunirat ili nekaj nemoj to uzimat, za grad je odličan, promet pratim bez problema. Sve u svemu može zadovoljiti tvoje potrebe jako dobro ako ne tražiš neku jurilicu... Potrošnja sa serijskom diznom ti je nešto više od 2.5 l...

--- Kraj citata ---
   Gdje su mu blokade ? Kažeš da si se namučio sa njihovim skidanjem , znači li to da prije tehničkog imaš poprilično posla da ih vratiš??

Jesi li probao otići na neku dužu turu?? Mislim 50km ili više.
  Kakvi su to problemi sa ovlaštenim servisima koje spominješ?

duje1964:
Znači ipak igra piaggio fly 50 2t.Zanimljiv je jer je na akciji,košta oko 10 000 kn,a čuo sam različita mišljenja o njemu,zadnje je da je taj motor od 50 2t prespor a ovdje na forumima čitam da je dobar.Zato molim one koji ih imaju da mi kažu svoja iskustva.Hvala i pozdrav.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju