Općenito > Generalno o skuterima

Novi piaggio fly 50 4t 4v

<< < (3/4) > >>

Jump33r:

--- Citat: duje1964 - 30 Listopad, 2012, 14:35:12 ---Znači ipak igra piaggio fly 50 2t.Zanimljiv je jer je na akciji,košta oko 10 000 kn,a čuo sam različita mišljenja o njemu,zadnje je da je taj motor od 50 2t prespor a ovdje na forumima čitam da je dobar.Zato molim one koji ih imaju da mi kažu svoja iskustva.Hvala i pozdrav.

--- Kraj citata ---

iman doma jedan takav primjerak i samo cu ti rec da me fly 4t sa polini varimaton ostavlja uzbrdo i po ravnome,.. ide oko 60 u dvoje, a nizbrdo priko 72 nece da ga jebes,..

sta ti znaci da je dobar? Ovjes,ponasanje u voznji,brzina,kocnice i na kraju dizajn se nemoze usporedivat sa nekim drugim motoron iz piaggio grupacije,.. zato mu je i cijena takva kakva je
Uglavnom ja kad bi sebi uzima, radije bi platija nekih 12-13 kila kuna i kupija fly 100. Bar znas da moze povuc i postic neku brzinu,.. al vecina kad kupuje nema tu kategoriju pa se odluce za 50ccm,.. iako cisto sumnjan da bi te policija zajebavala radi toga

ivanm:
Ja sam vozio zip 100 i to je cisti promasaj. Ide ravno 80 i ni km vise. Ide ko runner 50 sa zx-om. Preslabo da bi za to isao polagati kategoriju;D

Jump33r:

--- Citat: ivanm - 30 Listopad, 2012, 15:58:16 ---Ja sam vozio zip 100 i to je cisti promasaj. Ide ravno 80 i ni km vise. Ide ko runner 50 sa zx-om. Preslabo da bi za to isao polagati kategoriju;D

--- Kraj citata ---

a tako je kod svakog 100ccm 4t, al bar imas osjecaj da povuce i da moze,.. ja san ima osjecaj i da je nestabilniji i gori za vozit od 50ccm
A i na kraju manje i potrosi od 2t, naravno da mu se neisplati polagat za to. Nisu svi plavci stoke valjda ce mu progledat kroz prste  :toothy11:

steeef:
zip stotka je pravi skuter za projekt..velka tablica i mašina leader 125 ili 200 pa da vidiš veselja..najde se za male pare i složi da ide mnogo fino.

duje1964:
Još mi nitko nije odgovorio kakav je piaggio fly 50 2t, i da li bi prije kupio njega ili novi 4t 4v.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju