Fly 50 4t 4v vs. 2t AC sa katalizatorom, snaga im je identična i tu su negdje, maksimalna također, Fly troši 1,5-2 litre manje.
Moje je jedino mišljenje:
ak 50ccm onda 2T!
Skuter ide kao 2t sa katalizatorom, drugim rječima ne ide niš, sam smetaš na cesti...
Na 2T AC se makne kat. i stavi drugi spuh, i onda ide onak kak bi svaki skuter do 50ccm trebao ići da se možeš normalno voziti u prometu, i više od toga ak je sve dobro uštelano nije potrebno.
Ako na 2T ne biš nikako mijenjao spuh onda svakako uzmi Fly4t, jer nema drugog razloga za 2t kad im je snaga ista.Na Fly računaj dodatno na servisu: zamjena ulja, štelanje ventila (kad je vrijeme)
Na 2T je minus: skoro duplo veća potrošnja, al zato nemaš tu šta puno održavati.
Još mi nitko nije odgovorio kakav je piaggio fly 50 2t, i da li bi prije kupio njega ili novi 4t 4v.
Meni je na Stalkeru 2t AC, znači ista mašina i onaj stari Piaggiov spuh sc08 bez katalizatora. Sa drugim spuhom i kad se uštela prijenos kak treba, usporedba je takva da nema nikakve usporedbe. To najbolje vidiš kad dođeš na brdo, jer tu se poznaju junaci
Prije sam bio smetalo u gradu, sad sam prvi na svakom semaforu, ide mi malo lošije od 125 4t 2V AC tak da sam ti sve rekao, al kažem, treba jako dobro uštelati. Potrošnja mi je 2litre veća nego na 50ccm 4t, al sve ima svoju cijenu
Ako ne misliš ništa dirati i mjenjati na skuteru ili se ne želiš zajebavati s tim, već samo pali i vozi, onda svakako uzmi Fly 4T, to ti je najbolji izbor