Ostalo > Svijet računala i mobitela

Konfiguracija kompa do 5000kn!

<< < (4/7) > >>

neuromaniac:

--- Citat: Pulss - 27 Listopad, 2012, 21:43:47 ---Pa da, dobar hladnjak i oveclock bez problema...

Moj Athlon II 445 x3 je posta Phenom II B45  :laughing7:

FX procove maticne do 970 nece moc otkljucat kako kazu u Amd-u, tek je MSI najavia da ce imat core unlocker na svojoj 990 maticnoj.. Sa 6 na 8 jezgri

--- Kraj citata ---

zasada kod fx-a nema otključavanja jezgri ali mislim da ima otključan množitelj , pa se da oveklokat

strikoo - jesi probo maksimalni takt ili je 3.5 ghz plafon ?  na 4 jezgre bi trebo ići na 4 ghz sa boljim hlađenjem

Pulss:
Otkljucan 960t je moguce na x16 multiplier dovuc na 250mhz bus.. ili ti ga 4ghz da radi stabilno.. uz dobar hladnjak ofc  ;D

neuromaniac:
za 4 jezgre znam da sigurno može , ali neznam kako se ponašaju ove dvije otključane tj. jesu stabilni čipovi ili zahtijevaju neke bijesne voltaže

Pulss:
Sa 6 jezgri na 4ghz je moguce, al opet tu treba i dobra maticna.. Voltaze nemoraju bit bijesne, oko 1.38-1.4v  :)

neuromaniac:
bitno je samo da nema velikog vdroop-a kod osciliranja sa opterećenjem , a to se riješava samo sa dobrim pločama

što se tiče te druge dvije jezgre , vidio sam po netu a i čuo da ponekad se dogodi je da se jedva ustabile na 1.5 v , što je dosta i zahtjeva moćnije hlađenje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju