Općenito > Generalno o skuterima

Izbor skutera

<< < (5/9) > >>

steeef:
malo brkaš stvari..i sam veliš da se ne kužiš u skutere..
nažalost u tvojoj dilemi ne stoji ono da je novo bolje,definitivno nije..ima razlog zakaj bolji skuteri novi koštaju skoro 20 soma kn i zakaj kinezi novi koštaju soma eura.
naravno da se štedilo na kvaliteti,lošije plastike,lošiji mehanički dijelovi ko i ovjes i sve ostalo..osjetno slabije performanse itd..
danas ni nove stvari nisu kak su bile prije koju godinu tak da definitivno je bolje dat soma evra za uredan noviji model sr-a npr nego kupit neku novu kinesku kopiju sr-a.

Welcome:

--- Citat: steeef - 19 Listopad, 2012, 03:25:02 ---naravno da se štedilo na kvaliteti,lošije plastike,lošiji mehanički dijelovi ko i ovjes i sve ostalo..osjetno slabije performanse itd..

--- Kraj citata ---
Kočnice  :omfg: Kad sam prvi put sjeo na Apriliu nakon Kineza skoro sam pao kad sam stisnuo kočnicu  :toothy12:

mjuve: Slažem se da je polovni skuter rizik, ali zato kad ga kupuješ dobro ga pregledaš, ili povedeš frenda koji se kuži, dobra marka stara 2-3 godine bolja je od bilo kakvog Kineza, bio to i Baotian koji po svemu jest najbolji od njih.

Ako nećeš poslušat mene, poslušaj ljude s 5000+ postova na forumu MOJ SKUTER, znaju o čemu pričaju.

Grale:
Koda ima razlike kakve između tih kineza međusobno...
Rizik je uzet novog kineza,a ne polovnog talijana...
Računaj si troškove novog skutera,moraš ga u ovlašteni vozit da ne izgubis garanciju,a naplatili ti budu,a niš napravili nebudu...

ivanm:
kupi talijana ili francuza i bok... zaboravi kinu..

Welcome:

--- Citat: ivanm - 19 Listopad, 2012, 09:55:37 ---kupi talijana ili francuza i bok... zaboravi kinu..

--- Kraj citata ---
ili španjolca  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju