Općenito > Generalno o skuterima
Izbor skutera
mjuve:
drago mi je cuti da ubiti jedini odgovor koji poznaje taj motor doduse ne iz prve ruke je pozitivan, mislim da je ovaj model daleko od onoga za 3000 kn po svemu,polovni stvarno nebi. e sad me jos sanima par sitnica, jer nemam pojma o skuterima, koliko dodje rega, kakvo ulje se liva, sto je to dvotaktol i kakvi servisi su uobicajeni, te ako neko zna kako mu se skidaju blokade... pozz
Maurini-Tuning:
Rega 500-600 kn,ja lijevam ulje stihl za pile zato sto je to ulje radi i na visokim okretajima odlicno,servis ti je jedino redovno zamjenjivanje remena,rolica... a blokade ima tri,jedna u spuhu,na variomatu i na struji ako se ne varam
Welcome:
--- Citat: mjuve - 18 Listopad, 2012, 15:37:32 ---drago mi je cuti da ubiti jedini odgovor koji poznaje taj motor doduse ne iz prve ruke je pozitivan
--- Kraj citata ---
Ali čovjek ti isto savjetuje SR :icon_biggrin:
mjuve:
istina ali eto isa bi na ipak novi skuter, i mislim osobno da su polovni skuteri drze cijenu pretjerano, jer sto sam gleda, npr sr za 1000 e se dobije skuter star 6-7 godina ako ne i vise, naravno niti jedan nije kao nov bez ogrebotina i dosta vlasnika itd.. tako da nisam za polovni, jer jednostavno nisu po mom misljenju isplativo polovni jer kao sto sam vec rekao slabo gube cijenu, za razliku od npr auta. isto tako nemislim prodavati ovaj skuter kad ga kupim...
markostunt:
eto sr-a bi ja mozda rađe uzo ali ni ovaj ti baotian nije los....kolko znam na tom baotianu mi je frend jednom mijenjo klip i karike jer mu je crkla uljna pumpa i zaribo je ....ali inace mislim da je to jedan od boljih dvotaknih kineza koji je iz prilozenog sta je covjek prije mene reko daleko od onih kineza za 3 soma kn...s mehanikom nije toliki problem dijelova ima
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju