Tehnički kutak > Styling skutera
badlook
DJ RUNNER RACE:
nisam još ništa složio, budem tek kad škola završi....sliku tih dijelova ću stavit, kad ću opet ić kod frenda pa to poslikam, kak to izgleda...sad ne znam koliko para jer je to on tamo "nabavio" orginal od nekog malo skupljijeg BMW-a...ali brijem da kad bi se kupovao taj sklop da bi te dosta koštalo....to orginal na BMW ne svjetli plavkasto, nego normalno žuto...a to kad se stavi kupiš si žarulju koju očeš...(boju žarulje)...tak ću ja stavit....ako te zanima kako svijetli i ako ne možeš dočekat slike, pogledaj ako vidiš (noviji i prestižniji) BMW, ali da je sve serijsko na njemu pa češ lako zapazit angel eyes
Micky_Slick:
Zanimljivo,ali vrlo vjerovatno i puuuuuuno skupo.
ako je cijena povoljna to bi bilo super,ali pitanje ti je da li ce ti to raditi na struji od tvog skutera..(ne razumin se bas u to)
majic_sk:
--- Citat: Micky_Slick - 12 Lipanj, 2008, 13:01:54 ---Zanimljivo,ali vrlo vjerovatno i puuuuuuno skupo.
ako je cijena povoljna to bi bilo super,ali pitanje ti je da li ce ti to raditi na struji od tvog skutera..(ne razumin se bas u to)
--- Kraj citata ---
ja ću sebi ovo ljeto napravit onaj angel eyes....barem planiram što je isti ku*ac ko i ovo sam što će me doć 20ak kuna :icon_thumright:
DJ RUNNER RACE:
...sigurno je jako skupo...orginal od BMW-a...takvo se doma ne može napravit...to su reflektirajući kristalići, ili tak nekaj...struja paše...12V i nisam siguran za ovo drugo, al mislim da je 10W...samo treba složit...moram još to vidjet kak će u mraku to izgledat...ako bude super to na Runnerici stavljam bez razmišljanja, ali ako mi se neće uklapat onda ništa...
andre@26:
Ti to ljepo sve složi gore vidi kako radi i ako bude ljepo izgledalo i ako bude dobro radilo poslati ceš i meni ta svjetla ili to što je već od BMW, ako ti se bude dalo, nadam se da oće. :icon_thumright: :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju