Tehnički kutak > Styling skutera

badlook

<< < (6/12) > >>

MaLi_OdvALjivAc:

--- Citat: DJ RUNNER RACE - 09 Lipanj, 2008, 23:33:35 ---..sad ti meni reci di to ima za kupit (venicijanere)...ako neko zna u zg-u...

--- Kraj citata ---
aa looool, a imas u prodavnicama prozora, stakla i sl... imas gde hoces

Carlos:
u vezi badlooka

sve je moguce :) evo kako to izgleda na Beti...skoro pa ista prednja maska na phantomu

STunrider:

--- Citat: Micky_Slick - 09 Lipanj, 2008, 23:09:55 ---Upravo tako,potpis na sve ovo.. :laughing7:
Stvarno su jeftini za napraviti..treba ti par diodica,venicijaneri i malo volje
evo slike:

--- Kraj citata ---

Hm... Ako se ne varam to su one bad look, i angel eyes al ak se ne  varam toga ima samo za r6 i r1, vidio sam, jebene su...

DJ RUNNER RACE:
...evo sad sam bio kod frenda koji ide na praksu u TOMIĆ&CO...(BMW)...donesao mi je orginal od BMW to za Angel Eyes...i toćna mi je velićina za moju gileru...to su nekakvi reflektivni kristalići...samo sto je žuta boja lampe, ali mi je rekao da se žarulja kupi u bilo kojoj boji...tak da ću vjerojatno to nabacit...

zoki_NRG:

--- Citat: DJ RUNNER RACE - 10 Lipanj, 2008, 23:06:34 ---...evo sad sam bio kod frenda koji ide na praksu u TOMIĆ&CO...(BMW)...donesao mi je orginal od BMW to za Angel Eyes...i toćna mi je velićina za moju gileru...to su nekakvi reflektivni kristalići...samo sto je žuta boja lampe, ali mi je rekao da se žarulja kupi u bilo kojoj boji...tak da ću vjerojatno to nabacit...

--- Kraj citata ---
nabaci sliku i koliko para...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju