Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
pa o tud da sam zvao bratića koji radi na stanici za tehnički pregled i valjda je upućen u te stvari. tako m je objasnio kako sam i napisao.
Citat: ivan.kozic.12 - 04 Listopad, 2012, 13:46:12pa o tud da sam zvao bratića koji radi na stanici za tehnički pregled i valjda je upućen u te stvari. tako m je objasnio kako sam i napisao.aj zovi ga o5 i pitaj zkj ja nisam mogo dobit istu tablicu. meni su kenjali da ak neko nade moju tablu moze se tak vozit i radit prekrsaje a kazne idu meni
Zvonkec_92: jel da je bilo ipak ispravno ono što sam napisao odmah u prvom postu vidiš kretene u plavom kako prodaju ljudima priču samo da ih oderu.. tako me bratić isto savjetovao kad sam išao pravit prometnu za skuter da ju odem napravit u policiju a ne u stanicu za tehnički pregled jel je i više od 100 kn jeftinije u policiji samo što se ljenim babama na šalterima u policiji neda to radit pa ljude šalju da prave prometne na tehnički,a ovima super jer opet itekako zarade na tome..ehh pa sve su to razbojnici
u hebem ti,400 kn i koju je korist sad imao taj drot što ti je dao tu dezinformaciju onak, koji su to cigići