Općenito > Generalno o skuterima
Budžet = 1,200E - Nova Luna Vision 2 ili mozda neka jača marka polovno?
Macak sf:
--- Citat: Grale - 15 Listopad, 2012, 12:20:27 ---Po svemu,osim možda potrošnji,tu je sf bolji,barem po pisanju po forumu o njegovoj potrošnji...
Ja nebi dal te pare za taj sf nikad,da se razumijemo,niti za koji drugi...
Plafon 1200 eura...
--- Kraj citata ---
Budi konkretniji po čemu sve to ?
Welcome:
--- Citat: zannix - 14 Listopad, 2012, 23:42:05 ---Skupih nekako 1,200 eura keša i sad se mislim da napokon zamijenim svoj (relativno) stari Silverstone (trajao 5god, zadovoljan kako me služio usprkos mini servisima svako 3-4 mjeseca u zadnje 2 godine). Zadovoljan sam jednostavno iz razloga što sam se za 20kn mogao voziti do faksa i doma (a i do grada i nazad) cijeli tjedan.
--- Kraj citata ---
Moja je priča dosta slična, imao sam 5 godina Silverstone i prije mjesec dana sam ga prodao. Uzeo sam polovnu Apriliu SR staru 2 godine, voženu 3 sezone / 7000 km, za cca toliko novaca koliko ti daješ. Kad bih išao uspoređivati ta dva skutera, rekao bih da sam s magarca skočio ne na konja, već na brontosaura. Sama kvaliteta izrade odmah upada u oči, pogledaj npr. navoje, plastiku itd. O voznim odlikama, brzini, izgledu i sl. da ne pričam. Tako da je moja preporuka da potražiš SR. Evo ti jednog u tvom budžetu: http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/aprilia-sr-50-49-cm3-oglas-6069990
Ovako to izgleda uživo:
Ukoliko ipak želiš novi skuter, moja je preporuka TGB Bullet, to je Tajvanac, nije Kinez, dođe nešto preko 11.000 kn, prodaje ga jedna firma iz ZG, proguglaj.
Evo ti TGB-a:
Grale:
Evo ovako konkretno kad si zapel baš za to...
Po kvaliteti same mašine, po mogućnosti više izbora ovlaštenih servisera, po jeftinijoj cijeni rezervnih dijelova i tuning dijelova, po jednostavnosti nabavke bilo polovnih ili novih OEM ili tuning dijelova, a ne da moraš po mjesec dana čekat te dijelove, po brzini samih serijala, po udobnosti(to je subjektivno mišljenje, jer mi sf nikad nije bil ni blizu nrg-u,runneru ili sr-u)...
I dalo bi se još toga nabrojit...
Da je sf najbolji skuter onda bi ga svi vozili,ali neda mi se više raspravljat,jer dok vam neko povrijedi ego,preporučivši nekome skuter koji nije sf, odma ulazite u rasprave...
Ja sam čovjeku dal konkretne argumente, koji nisu mišljenja susjeda ili nekog drugog, već moje osobno iskustvo sa bilo kojim od tih skutera, a na njemu je da on odluči koji će njemu najbolje pasat :hello:
Rox-Rab:
definitivno pia ili mina agregat, jeftini dijelovi i dosta traju
za moju visinu aerox je taman, oni koji su preko 1.80 to nije skuter za njih
ja bi gledao na novi nrg,gileru,apriliu sr, sve su to dobri skuteri i za tu lovu se nađe u jako dobrom stanju
Miki-speedy:
Ima istine u Kambinom postu,ne znam kako ni zasto..ja sam ljubitelj pia masina al da mi igra ulogu prvo potrosnja uzeo bi nekog minarelija,da budem konkretan Yamahu JOG R,stavio teze rolnice i vozio na serijali
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju