Ostalo > Svijet računala i mobitela
euro truck simulator 2?
nodius:
a krvavog li kompjutera dodjem do lvl-a 10 zastopa mi komp i nema mi savea, kao i neki dan na f1 2012... moze neko dat save, vekyy je preso dosta toga pa da mi sibne save na upload??
zemo323:
hahaha.. meni nekad pred sami istovar zasteka igrica pa moran resetriat :angry9: :angry9:
@glavonja-hvala, djelomicno sam uspio. sad ako u igri pritisnem esc moram ponovo uci u igricu, ali bolje i tako nego nikako xD
radomir.g:
Zna li neko koji kamion moze preko 90?
Trenutno sam u levelu 14, kamion Scania R480 i sve zivo od dodataka sam mu stavio i opet ide samo 90 kao i fabricki sa 420ks sto je isao :dontknow:
skoda90:
mene danas isto poceo zezat taj key,a nisam nist prije toga diro neg odjednom poludio ??? ko nezna izaso je novi patch 1.1.3
1. Install patch 1.1.3
2. Block game in firewall. (Again, for sure)
3. Unplug internet.
4. Start the game.
5. Use this CD Key: 7KWDE-K9MV0-KFM10-ACJ2Q-HY9KZ
6. Go to Settings (GAMEPLAY)
7. Uncheck *ONLINE NEWS*
8. Plug the internet back.
9. DONT USE STREAMED RADIO IN GAME!
10. Its done!
stavio taj novi patch napravio sve kako pise i opet isto,udjem igram sve radi cim udjem ponovno u meni trazi key... :mad0260:
ps mene isto muci i to sto nece preko 90,vidi se da ima snage al ko da je neka blokada na 90 mozda prsten na variomatu :icon_biggrin:
zemo323:
da bi moga priko 90 moras mu smanjit squish i stavi rezonantni auspuh pa da vidis veselja xD
Salim se ja malo, igrica je dosta realisticna pa tako i blokada na 90 da bude kao u stvarnosti. Moze se skinuti mod za igru da kamioni nemaju blokadu, tada idu oko 130ak
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju