Ostalo > Svijet računala i mobitela

euro truck simulator 2?

<< < (13/22) > >>

skoda90:
ja sam igro normalno par dana i sad me trazi kljuc i koji god da unesem ne prihvati,odem lijepo u firewall stavim da zabrani pristup internetu igra i ponovo unesem kljuc i iz prve ga prihvati  :binkybaby:

Neznam kako vi ali ja sam evo par sati odigro

i iskreno ni neda mi se vise,stalno ista stvar,uzmem teret i vozim i nis drugo se ne dogadja  ???

^^GlavonjA^^:

--- Citat: zemo323 - 27 Listopad, 2012, 16:23:33 ---danas reinstaliram igricu i vozim teret, u jednoj krivini se izvrnem na bok i vratilo me opet na kotace i sve to prodjem sa 0% ostecenja  :icon_biggrin:  :glasses2:

i opet mi se pojavilo da unesem cd key, sad cu probat skinut sa nekog torrenta i instalirat  :dontknow:

--- Kraj citata ---

ugasi firewall i makni mrežne oznake i nebu te vise tražil cd key...

Poggiali:
kolko mb ima igra ?

zemo323:

--- Citat: ^^GlavonjA^^ - 27 Listopad, 2012, 22:47:16 ---
--- Citat: zemo323 - 27 Listopad, 2012, 16:23:33 ---danas reinstaliram igricu i vozim teret, u jednoj krivini se izvrnem na bok i vratilo me opet na kotace i sve to prodjem sa 0% ostecenja  :icon_biggrin:  :glasses2:

i opet mi se pojavilo da unesem cd key, sad cu probat skinut sa nekog torrenta i instalirat  :dontknow:

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

pokusava sam sa gasenjem firewalla ali te mrezne oznake nisam dirao.. mozes li mi dat upute? sustav je win xp

@poggiali-igrica ima oko 500mb

^^GlavonjA^^:

--- Citat: zemo323 - 27 Listopad, 2012, 22:57:37 ---
--- Citat: ^^GlavonjA^^ - 27 Listopad, 2012, 22:47:16 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

pokusava sam sa gasenjem firewalla ali te mrezne oznake nisam dirao.. mozes li mi dat upute? sustav je win xp

@poggiali-igrica ima oko 500mb

--- Kraj citata ---

u bemti....xp :P ak se sječam....control panel fierwall i tam imaš popis pa označiš s kvačicom na igru ili desni klik na igru....igraj se...skuzil bus :P a mrezne oznake u igri iskuljič i onda upises ponovo cd key....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju