Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox Projekt!
MarinM:
Sta da vam kazem, skuter se svakodnevno vozi ,nikakvih poteskoca nije bilo. Od zadnjeg javljanja sjebala mi se samo lulica svjecice i nju sam zamijenio. Maknuo sam gljivu i stavio filter, sada se uopce necuje a ide kao zvjerka, dizna 82 nadam se da ce pit manje sada. Bio sam i na lošinju sa njim na ljetovanju 15 dana :icon_biggrin: Gume su odlicne samo ubojstvo dok se ne zagriju,po mokrom neznam jel snaga ili nevalja guma ali stalno slajfa :laughing7: Eh da na losinju se i razbio malo to bi bila poteskoca... Djeca se neka igrala oko njega ja ga idem maknut i valjda mi se nogara malo zatvorila sta ja znam, odmaknem se od njega i samo cujem da pocinje padat okrenem se krenem ga lovit i nosac tablice mi razreze nogu, pa sam i na sivanju bio :jerk: uglavnom evo par slikica da vidite kako je sta radi i to :)
Aprilia97:
Ima vremena poslikat,ima vremena se sivat,i pisat po forumu,al nac meni lamelice nikako :nono: :laughing7:
MarinM:
Ko bi reko da se to tako brzo uci :D
Matija97:
Previse si tijelom napred,opusti se i kad osjetis da te baca preko vage samo pikni kocnicu :icon_thumright: samo nastavi i bit ce nesto :headbang:
Josip-98:
Lako je naucit na necemu sta ima snage :toothy12: :toothy12: probaj na baotianu
Samo se opusti i pumpaj gas i obavezno jedan prst na kocnici
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju