Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox Projekt!
Rox-Rab:
pa kako ti to ''pinelom'' bacas spric kit :icon_scratch:
MarinM:
Ljepo, gusti spric kit i namazes ga pinelom :) Ne stavis ga u spricu i onda bude deblji ljepse popuni rupice ;D
Nebi drugima radio skutere jer uvjek nes zaj**** al stvarno, pa ono. Da nebudem ja kriv pa bude problema haha :)
fleky911:
--- Citat: MarinM - 14 Studeni, 2012, 21:56:49 ---Ljepo, gusti spric kit i namazes ga pinelom :) Ne stavis ga u spricu i onda bude deblji ljepse popuni rupice ;D
Nebi drugima radio skutere jer uvjek nes zaj**** al stvarno, pa ono. Da nebudem ja kriv pa bude problema haha :)
--- Kraj citata ---
možda ljepše popuni ali to inace nesmije bit tako debelo
File95:
--- Citat: MarinM - 14 Studeni, 2012, 21:29:16 ---A daj nemoj mi rec. da znas sta smo ja i tata radili prosle zime ahah. Znaci farbali smo haubu od saxota i ljepo mi kupimo boju ovo ono, sve ljepo pripremimo pokitamo i odlucimo se farbat. Vani 0 , 1, -1 stupanj otprilike. Mi smo se odlucili na farbanjekoga briga kakvo je vrijeme i pocnemo mi farbat kad gledamo mi to cijedi, nista ne lovi na haubu. Malo bolje pogledamo kad ono stavili umjesto 50% utvrđivača stavili 50% razrijeđivača :uff: :uff:. Susilo se pet dana i nakon toliko jos si s noktom mogo radit rupice, i nakraju je cak i dobro ispalo za te uvjete ( 0 stupnjeva i 50% razrijeđivača)
--- Kraj citata ---
Hahahahhahahahahhahah, dobar ste posao onda napravili, hahahahhahahahahah.. :toothy12:
--- Citat: fleky911 - 14 Studeni, 2012, 23:38:12 ---
možda ljepše popuni ali to inace nesmije bit tako debelo
--- Kraj citata ---
A sigurno ga nije mazao na debljinu od centimetar, ionako ga poslije šlajfa pa ga skine..
Reponja:
--- Citat: MarinM - 14 Studeni, 2012, 21:36:28 ---Ma nema veze, ali to ce sad brzo bit gotovo i sta cu onda? Trebo bi kupit jos barem 2 aeroxa da bi sve ideje mogo prenjet...
--- Kraj citata ---
Što nisi rekao? Dovezem ja gajbu pive, pa skrpamo plastike na Rally-u. Znam, ne možeš krpat
plastike pivom, pive su za nas :drunken_smilie: . Postoji i kombinacija; ja radim, a ti nad ramenom
glumiš papigu (ili anđela/vraga, štagod te više pali) i daješ smjernice... :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju