Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox Projekt!
Ridi77:
Reko si da ti ni okretaje nece dic. Meni je treslo kad sam stavio malo spiganu polutku
MarinM:
nece dodje do tog neceg na 50kmh di krene vibrirat i nece ni okretaje ni nis dizat
Drnda:
kakve veze ima jel fly ili delta i federi , jel krenuo, JE, jel kvacilo spojeno sa zvonom, JE, malo razmislite prije nego pisete... i plavi polinijevi su oke ako ne zeli neke pretjerane okretaje u startu, u njima nije problem.
sa kojim rolicama ti je bolje isao, 3 ili 4 grama, do kojih okretaja vrti, dodje do 50 i stane sa ubrzanjem?
jesi gledao dokle se penje remen na variomatu, da li je sve dobro zategnuto ?
MarinM:
Je sve je super cvrsto zategnuto,bolje je isao sa 4g jer valjda nije dosao do tih okretaja kada nesto u prijenosu zablokira.Nisam vidio dokle se penje ali mislim da ne visoko jer bas dodje do određenih okretaja i nece dalje :dontknow: Sad idem na rastavljanje :D
Matija97:
--- Citat: Drnda - 23 Veljača, 2014, 03:09:55 ---kakve veze ima jel fly ili delta i federi , jel krenuo, JE, jel kvacilo spojeno sa zvonom, JE, malo razmislite prije nego pisete... i plavi polinijevi su oke ako ne zeli neke pretjerane okretaje u startu, u njima nije problem.
sa kojim rolicama ti je bolje isao, 3 ili 4 grama, do kojih okretaja vrti, dodje do 50 i stane sa ubrzanjem?
jesi gledao dokle se penje remen na variomatu, da li je sve dobro zategnuto ?
--- Kraj citata ---
ja sam shvatio da mu uopce nece krenut kako treba,sad kroz pricu sam skuzio da dode do neke brzine i onda tu stane.Moj bed :icon_thumright: A po ovome sad mi jedino sto pada na pamet je da proba metnut meksi centralni kao sto su mu rekli i drugi,a za fly ili deltu,po meni fly nema kaj radit na tom setupu :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju