Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
Jednostavno tablu dole i gass...ak su brzi nisu luđi
Bacio sam primer, spric kit, kupio sam najskuplji spric kit, mazo sam ga na pinel. I on mi digne boju.QA diglo mi je jer je ispod neka plava boja, a nisam htio skidat sve do plastike jer ima 10 slojeva boje. I sad gledam rastopila se ta plava, kako ides prstom po plastici ko da zvakacu gumu razvlacis A jebiga trebo sam odmah skinut svu boju, ali nisam jer je nikad nisam skino a uvjk mi je farbanje uspjesno. nema veze sad bar imam sta radit
Ma nema veze, ali to ce sad brzo bit gotovo i sta cu onda? Trebo bi kupit jos barem 2 aeroxa da bi sve ideje mogo prenjet...
Ljepo, gusti spric kit i namazes ga pinelom Ne stavis ga u spricu i onda bude deblji ljepse popuni rupice Nebi drugima radio skutere jer uvjek nes zaj**** al stvarno, pa ono. Da nebudem ja kriv pa bude problema haha
A daj nemoj mi rec. da znas sta smo ja i tata radili prosle zime ahah. Znaci farbali smo haubu od saxota i ljepo mi kupimo boju ovo ono, sve ljepo pripremimo pokitamo i odlucimo se farbat. Vani 0 , 1, -1 stupanj otprilike. Mi smo se odlucili na farbanjekoga briga kakvo je vrijeme i pocnemo mi farbat kad gledamo mi to cijedi, nista ne lovi na haubu. Malo bolje pogledamo kad ono stavili umjesto 50% utvrđivača stavili 50% razrijeđivača . Susilo se pet dana i nakon toliko jos si s noktom mogo radit rupice, i nakraju je cak i dobro ispalo za te uvjete ( 0 stupnjeva i 50% razrijeđivača)
možda ljepše popuni ali to inace nesmije bit tako debelo
Ovaj kako da to kazem....decki dogodilo se sranje i aerox je izgubio malo boje i par crtica
e pa to je najgore od svega, nisam ja krivv!!!!