Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox Projekt!

<< < (150/237) > >>

nrgmc2-tuning:
Na minarelliu nikada nisam ni probao bez kajle na midrace race set upu. sumnjam da bi dobro radilo bez kajle na 12000-12500... a i magnet se razletava na tim okretajima  :toothy12:

dule pacov:
Praksa je jedno, a teorija je drugo...
Imo sam TPR s c20, znači okretaji oko 13 000, sa serijskim paljenjem je bilo nemoguće vozit, dobro krene a onda na ful gasu ko kad voziš s uključenom električnom blokadom. Poslje stavio kajlu i skuter na ful gasu ide najnormalnije, ali opet se osjeti da mu fali neka jača struja(selettra). Kajlu se isplati stavit, u krajnjem slučaju probaj prvo bez kajle i onda sa kajlom pa ćeš vidjet.

A o razletavanju magneta mi ne moraš pričat hahha, meni je izdržo čak 10 min na 15 000 okretaja a onda se rastavio na sastavne dijelove  :redface:

MarinM:
Znaci onda ipak stavljam kajlu? Ja se nadam da ce bit dobro, a ako ne onda cemo uzet tp cdi  :icon_thumright:

gumy:
i kak se onda ovo vrtilo sa komplet serijskom strujom i pomaknutim paljenjem bez ikakvih problema preko 2 godine? (lažem jednom se magnet razletio, i 2 radilice i par klipova :D)

Josip:

--- Citat: MarinM - 13 Studeni, 2013, 14:35:12 ---Znaci onda ipak stavljam kajlu? Ja se nadam da ce bit dobro, a ako ne onda cemo uzet tp cdi  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

sačekaj cvele60 što će reć, ipak je on iskusan, a i siguran sam da su oni detaljnije proučili materiju

ja sam pisao iz osobnog iskustva, nije se dogdilo ništa, ali treba sačekat što će on reć
nebi htio da ti se nešto dogodi skuteru mojom krivicom  :nono:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju