Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox Projekt!
MarinM:
Aha, uzeo sam kajlu pa jel mi onda mozes rec kako ju onda treba stavit? Nakraju paljenje unapred ili unazad tj kad gledam radilicu sa strane na koju ide kajla onaj k gore mora ic na ljevo ili desno?
cvele60:
--- Citat: MarinM - 11 Studeni, 2013, 12:05:49 ---Aha, uzeo sam kajlu pa jel mi onda mozes rec kako ju onda treba stavit? Nakraju paljenje unapred ili unazad tj kad gledam radilicu sa strane na koju ide kajla onaj k gore mora ic na ljevo ili desno?
--- Kraj citata ---
Kajla nema sta da trazi na tvom setupu,jedino ako nabavis TP crveni varijabilni CDI...
MarinM:
Znaci pustam serijsku? Onda must have djelovi koje kupujem bi bili kvacilo,zvono,polutke, i cdi nekakav?
Josip:
--- Citat: cvele60 - 11 Studeni, 2013, 13:53:50 ---
--- Citat: MarinM - 11 Studeni, 2013, 12:05:49 ---Aha, uzeo sam kajlu pa jel mi onda mozes rec kako ju onda treba stavit? Nakraju paljenje unapred ili unazad tj kad gledam radilicu sa strane na koju ide kajla onaj k gore mora ic na ljevo ili desno?
--- Kraj citata ---
Kajla nema sta da trazi na tvom setupu,jedino ako nabavis TP crveni varijabilni CDI...
--- Kraj citata ---
nije mi jasno kako :icon_scratch:
jer marekku stage6 racing mkII + r1200 + 24pwk nije htio rzvrtit okretaje dok nije stavio kajlu u advance, prije toga mu je do 11-11,5 radio i kad bi isao na vise samo bi poceo trokirat i pucat :dontknow:
--- Citat: MarinM - 11 Studeni, 2013, 14:15:34 ---Znaci pustam serijsku? Onda must have djelovi koje kupujem bi bili kvacilo,zvono,polutke, i cdi nekakav?
--- Kraj citata ---
to ti je takav setup da ti jedno vuće drugo, i tome SKORO nikad nema kraja :icon_biggrin:
MarinM:
Jbg-a sad, dogovorite se hahah :notworthy: Ja neznam a nemam doma izvlakac da bi mogo probavat :sad1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju