Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox Projekt!

<< < (148/237) > >>

MarinM:
Aha, uzeo sam kajlu pa jel mi onda mozes rec kako ju onda treba stavit? Nakraju paljenje unapred ili unazad tj kad gledam radilicu sa strane na koju ide kajla onaj k gore mora ic na ljevo ili desno?

cvele60:

--- Citat: MarinM - 11 Studeni, 2013, 12:05:49 ---Aha, uzeo sam kajlu pa jel mi onda mozes rec kako ju onda treba stavit? Nakraju paljenje unapred ili unazad tj kad gledam radilicu sa strane na koju ide kajla onaj k gore mora ic na ljevo ili desno?

--- Kraj citata ---
Kajla nema sta da trazi na tvom setupu,jedino ako nabavis  TP crveni varijabilni CDI...

MarinM:
Znaci pustam serijsku? Onda must have djelovi koje kupujem bi bili kvacilo,zvono,polutke, i cdi nekakav?

Josip:

--- Citat: cvele60 - 11 Studeni, 2013, 13:53:50 ---
--- Citat: MarinM - 11 Studeni, 2013, 12:05:49 ---Aha, uzeo sam kajlu pa jel mi onda mozes rec kako ju onda treba stavit? Nakraju paljenje unapred ili unazad tj kad gledam radilicu sa strane na koju ide kajla onaj k gore mora ic na ljevo ili desno?

--- Kraj citata ---
Kajla nema sta da trazi na tvom setupu,jedino ako nabavis  TP crveni varijabilni CDI...

--- Kraj citata ---

nije mi jasno kako  :icon_scratch:
jer marekku stage6 racing mkII + r1200 + 24pwk nije htio rzvrtit okretaje dok nije stavio kajlu u advance, prije toga mu je do 11-11,5 radio i kad bi isao na vise samo bi poceo trokirat i pucat  :dontknow:

--- Citat: MarinM - 11 Studeni, 2013, 14:15:34 ---Znaci pustam serijsku? Onda must have djelovi koje kupujem bi bili kvacilo,zvono,polutke, i cdi nekakav?

--- Kraj citata ---

to ti je takav setup da ti jedno vuće drugo, i tome SKORO nikad nema kraja  :icon_biggrin:

MarinM:
Jbg-a sad, dogovorite se hahah  :notworthy:  Ja neznam a nemam doma izvlakac da bi mogo probavat  :sad1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju