Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox Projekt!
MarinM:
koje tocno popratne djelove? I da ne izvucem max nemoze ic losije od sport pro-a
brteam9:
Pa recimo selletra,veca frga optimalna 24,i auspuh,po meni nardo je debelo preslab za ovo,racing je za skoro 3-4 konja jaci od sport pro,i razlika je nebo i zemlja
Ridi77:
prvo s kojim ces auspuhom doc do barem do 12 500 a da ne prevrtava? fergazer ispod 21 nebi ni pomisljo, po meni bezveze da imas takav kit a ne vozis ga na obrtajima na kojima najbolje ide? Po meni bolje sport pro vrtis ga oko 11 500 do 12 000 i ici ce prebolesno, imas narda kolo pratim temu bio bi ti vrhunski za sport pro, ja imam c16 city on je malo slabije, gledam nakon 12 000 je mrtav, ja sam uzo sad sport pro i vrtit cu ga na 11 500 do 12 000 vidjet cu ga di ce ici najbolje, malo si pogledaj po internetu kakve decki setupe imaju na tom kitu :icon_thumright: i imas istrazivanja pa si pogledaj di najbolje radi i koji auspuh mu najvise odgovara
Ridi77:
da dobro ti veli br tream, haha, on zna iz iskustva :) dap, nije tolka razlika da su isti setupi samo kit drugi, razlika je kad stavis jaci auspuh i sve ovo, a bilo bi zalosno takav kit imat i ne vrtjet ga ici ce slabije neg sport pro s spuhom
MarinM:
Sve se to lako rijesi samo znaci frga ajmo rec da je rjesena jer imam 21, ako bude premalo kupim lako vecu,i upravo uletio roost, ako prodam narda uskoro za sta sam u pregovorima. jedino me brine struja :/ Necu valjda nju morat dirat?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju