Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox Projekt!
cvele60:
--- Citat: MarinM - 20 Listopad, 2013, 17:39:14 ---Moze moze, moze mi neko dat link od kajle na webshopu jer nemogu nac nikako :angry9:
--- Kraj citata ---
Ako imas biax razbusi anker plocu,tako je moguce i finije stelovanje nego kajlom :icon_thumright:
http://forum.pyrotherm.rs/forum/index.php?/topic/44-prerada-paljenja-kod-minarelli-i-prc-bloka/
Josip:
--- Citat: cvele60 - 20 Listopad, 2013, 16:45:28 ---
--- Citat: ---mislim da nece ici, posto su na aeroxu polutke 115mm, a ove od morinija si 123mm
radije sacekaj pa si uzmi neku aftermarket, ipak nije preskupo za to sto nudi, oko 300 do max 400kn te izade, ali ako nemas i 100kn je puno :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Idealne su te od 123mm :icon_thumright:
http://forum.pyrotherm.rs/forum/index.php?/topic/2185-tuning-prenosa-morini-zadnje-polutkeproduzenje-u-menjacu/page__p__33003__hl__+morini%20+polutka__fromsearch__1#entry33003
--- Kraj citata ---
ne bih se slozio, a sad cu i navest zasto
stock remen jena minarelli-u oko 740-750mm (sve stock)
sa overrange mhr paketom je 780mm sto je opet krace nego ovo (znaci mhr vario + polutke mhr 128mm) i tada remen stoji idealno
pitaNS muku muci s tom dimenziom remena jer nemoze bas pronac idealan
dok je na ovom PRC bloku duzina od oko 800mm
tako da mislim da ce s tom polutkom imat problema, mislim da je cak clan rox-rab prodaonjih i kupio ponovno mtoforce jer je dugo imao problema s tim trazenjem remena :icon_thumright:
Rox-Rab:
za morini polutke ili sa tgb-a treba uzet remen za pežolku ili tgb-a
dimenzija je koliko se sjecam 760 ili 765x 17
cvele60:
Josipe napisao sam vec gore-uopste ne mora da juri duzi remen ako su prioritet linearani kanali a ne veci obim samih polutki...mada je zalosno ne iskoristiti veci obim al to je vec drugo pitanje...
Sa klasicnim mina remenom oko 750mm ce stajati malo unutar polutke i to uopste nije problem jer nista ne gubi u prenosu -samo dobija linearno ubrzanje bez pada na krivini torqa :icon_biggrin:
--- Citat: Rox-Rab - 20 Listopad, 2013, 18:47:06 ---za morini polutke ili sa tgb-a treba uzet remen za pežolku ili tgb-a
dimenzija je koliko se sjecam 760 ili 765x 17
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: Tako je, u njih i tako idu remeni sa 17mm sirine a polozaj na bolcni se mora sajbnama srediti...
MarinM:
Cekajte, da onda stavim te polutke,nije meni bitan oversize vec samo da su linearne, lako kasnije kupim oversize vario ako ikad bude potrebno... Nisam skuzio sta mi preporucate na kraju??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju