Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox Projekt!
MarinM:
jel yamaha,jest znaci pravi JDM,stickerbomb ide ,felge jedino ako nabavim drugi par :icon_thumright:
tommy:
--- Citat: dachi - 09 Lipanj, 2013, 01:32:21 ---nemoj se ljutit al ovo meni pocinje licit na kirbaj..sticker,narancasti skuter,plave felge,1000 naljepnica.. :sad1: ali to je samo moje misljenje..
--- Kraj citata ---
potpis.
poskidaj te naljepnice i sredi plastike, ofarbaj ih :icon_thumright: na izgrebane plastike lijepiš naljepnice SELO :nono:
MarinM:
Ralica je original crna plastika,i ima crtice jer je liku stajala u garaži,farbat je necu jer je ralica savitljiva i boja ce otpast kad-tad. Nije izgrebana jer je neko pao nego od stajanja...
nomad:
--- Citat: MarinM - 09 Lipanj, 2013, 13:11:33 ---Ralica je original crna plastika,i ima crtice jer je liku stajala u garaži,farbat je necu jer je ralica savitljiva i boja ce otpast kad-tad. Nije izgrebana jer je neko pao nego od stajanja...
--- Kraj citata ---
primer, autolak... i nis joj nece bit. moja drzi godinu dana i skido sam ju barem 100 puta. i tamo di su je kamencici izudarali nis se ne ljusti
MarinM:
Evo nisam se dugo javio, a iskreno mi se nije ni dalo nego dosadno bilo sad :laughing7:
ofarbo sam felge i po meni je odlicno,par umjetnickih :happy8:
i trenutno stanje
I sad jos pitanje,posudio mi je prijatelj s6 prirubnicu i boost bootle. sad ta s6 prirubnica ima neki pipac na koji je boost spojen ali mi to bas nema smisla :icon_scratch: I dali boost bootle treba stajat na gore?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju