Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox Projekt!

<< < (115/237) > >>

MarinM:
jel yamaha,jest znaci pravi JDM,stickerbomb ide ,felge jedino ako nabavim drugi par  :icon_thumright:

tommy:

--- Citat: dachi - 09 Lipanj, 2013, 01:32:21 ---nemoj se ljutit al ovo meni pocinje licit na kirbaj..sticker,narancasti skuter,plave felge,1000 naljepnica..  :sad1:  ali to je samo moje misljenje..

--- Kraj citata ---

potpis.

poskidaj te naljepnice i sredi plastike, ofarbaj ih  :icon_thumright: na izgrebane plastike lijepiš naljepnice SELO  :nono:

MarinM:
Ralica je original crna plastika,i ima crtice jer je liku stajala u garaži,farbat je necu jer je ralica savitljiva i boja ce otpast kad-tad. Nije izgrebana jer je neko pao nego od stajanja...

nomad:

--- Citat: MarinM - 09 Lipanj, 2013, 13:11:33 ---Ralica je original crna plastika,i ima crtice jer je liku stajala u garaži,farbat je necu jer je ralica savitljiva i boja ce otpast kad-tad. Nije izgrebana jer je neko pao nego od stajanja...

--- Kraj citata ---

primer, autolak... i nis joj nece bit. moja drzi godinu dana i skido sam ju barem 100 puta. i tamo di su je kamencici izudarali nis se ne ljusti

MarinM:
Evo nisam se dugo javio, a iskreno mi se nije ni dalo nego dosadno bilo sad  :laughing7:

ofarbo sam felge i po meni je odlicno,par umjetnickih  :happy8:

i trenutno stanje

I sad jos pitanje,posudio mi je prijatelj s6 prirubnicu i boost bootle. sad ta s6 prirubnica ima neki pipac na koji je boost spojen ali mi to bas nema smisla  :icon_scratch: I dali boost bootle treba stajat na gore?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju