Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox Projekt!
MarinM:
Ovo je taj rox narancasti, rupe za gorivo nece bit jer ce bez nje bit ljepse, a za skinut plastiku mi treba 2 sekunde :)
Evo sad ce slika kako je ispalo na kraju dana :)
MarinM:
j****u, nisam sliko sad navecer, a to mi je problem jer sam izgubio kabel za spojit aparat, onda moram memorisku stavljat u laptop,sejvat, opet nac usb , onda prebacit na usp, kopat po kompu jer moram iza ustekat usb, ispred sam ih spalio :) i opet prebacit na komp, uploadat na pohrani.com, tako da cu to sutra :laughing7: :laughing7: :laughing7:
fleky911:
a rupa za gorivo ? xD
MarinM:
Nema rupe za gorivo, svi je imaju pa ja necu :laughing7: :laughing7:...lakse ga je skidat nego sta sam mislio tako da rupe nece bit :)
fleky911:
--- Citat: MarinM - 22 Listopad, 2012, 09:39:07 ---Nema rupe za gorivo, svi je imaju pa ja necu :laughing7: :laughing7:...lakse ga je skidat nego sta sam mislio tako da rupe nece bit :)
--- Kraj citata ---
pa ako se tebi da odsarafljivat svaki put ona oke..
i ja sam tak imo bez rupe al sam ju ubrzo napravio jer od vibracija bi pocelo pucat pa ovak kad sam napravio rupu mogo sam bolje ucvrstit jer niisam moro skidat ju svako malo..daj si onda napravit tank u sjedalo di ide kaciga
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju