Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox Projekt!
pajo:
ako ja dobro vidim to ti je toplinska vrijednost sviječice 6???
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,581.msg22237.html#msg22237
igor.sb:
--- Citat: MarinM - 23 Ožujak, 2013, 13:00:37 ---hahaha,nije bas zznam da je od auta ali dobro, duza je od originala ali ne lupa i ljepo radi s njom tako da ostaje :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ak ti je dobra ostavi ju, budes ju skinio kad napravi rupu na klipu :zubo: :icon_thumright:
MarinM:
Neznam, s njom mi sluter ljepo radi ???
igore kazes da skidam to odmah? :o
MarinM:
Svjecica skinuta :laughing7:
Pa eto jedno pitanje posto je meni u zivotu dosadno mislio sam proc sa onom spuzvicom za cijevi cjeli cilindar izvana posto je aluminijski...
To tako izgleda na ljevoj strani pa me sad zanima vase misljenje o tome dali da to radim posto za performanse nema veze :happy6: :happy6: :happy6: ?
2tmanijak:
Skuter ti je fenomenalan! Svaka ti čast! Šta si ti od njega napravio to nije normalno.. Napravi undertail, DH volan kad sjedne na njega i ako imaš volje i vremena i naljepnica da si na prednji blatobran naljepiš pun kufer naljepnica aka stickerbomb! Imaš srce, voliš skuter!
P.S. - tata ti je tako zakon! kad bi bar moj tako se samnom oko skutera zajebavao, moj meni kaže da je to bespotrebno gubljenje vremena i bla bla iako ona sam ima motor i vozio je prije ko lud motore ali su ga sada godine stisle :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju