Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox Projekt!
MarinM:
Pozdrav, evo jedan veci update: :icon_thumright:
Jos u petak sam izrezo one resetke kod kilera i stavio mrezicu
Uploaded with ImageShack.us
Onda posto mi na satu predje preko 80 i vrti ispod na temperaturi smislio sam bolju ideju pa sam od tatine stare aprlije uricu krenuo pripasavat (ona je do 160 :laughing7: )
I opet je bilo dosadno jucer tako da smo promijenili posudicu ulja za kocnice za onu ispoliranu tako da zadnja kocnica vise ne blokira :headbang: :headbang:
I malo voznjice po snjegu :toothy3: :toothy3:
MarinM:
Evo ovako zaboravan sam ovih dana jako, zaboravio sam najvazniji update tjedna. Znaci preko njuskala sam narucio s6 kariku ,lik je sve izmjerio kaze pase sigurno, preko natezanja za slanje o cemu sam mu reko samo nemoj da me odere postarina normalno poslo je u pon i utorak ujutro mi na vratima postar sa postarinom od 50kn :angry7: :angry7: Ajde prezivit cu sav sretan odem stavit kariku na klip i imam sta vidit ................................... NEPASE! Popizdio sam :laughing7: al reko rijesit ce se. I sva sreca da tata ima dobre prijatelje,pa smo tako jednom odnesli klip na prosiri kanal. svaka cast liku 2 sata je rucno tokario :icon_thumright: I eto karika je sjela i onda kako je falio osigurac odem ja u najblizi moto ducan kad ono bolcna 12 :o :o Ja sam ful mislio da je 10, cak mi je i laki kad mi je prodavo to reko :dontknow: I eto tu je problem.
Znaci sad imam serijsku radilicu na trophyu koji je bolcna 10 i prekrasno ide skoro mi je zao rastavljat. Razmisljam o tome da mi je cak bolje kupit nove blokove i radilicu pa u nju sve nabit nego u ove jer vise nikad ni serijala ni neki base nece moc doc na nju. Eto zanima me i vase misljenje, a isto tako bacanje lezaja svaki put.
Eto i ovu izudaranu glavu, da nju malo poslajfam ili nesto? Iako ne skodi performansama da slucajno nebi nesto bilo :dontknow:
[R]UNNE[R]:
.
MarinM:
Nova boja ili karbon folija :icon_thumright: Isplativije slagat novu makinu ili na ovu slagat?
Grale:
Ako je radilica ok, uzmi klip s 10 bolcnom i bok.
Ovaj klip probaj dogovorit s prodavačom da mu vratiš,ako je on rekel da je 10 bolcna.
Glavu to malo izravnaj, da nebudu baš oštri bridovi, nebu ništ štetilo, jedino bu veći kompresioni prostor sad :laughing7:
Samo pazi na ove kanale za gumice da nisu zjebani ili da ih ti ne zjebeš :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju