Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox Projekt!

<< < (64/237) > >>

SQILLER:
Marine, Marine ti si lud ko puška hahaha imaš volje za motorima ko lud a vidim imas i para kad stalno nesto kupujes  :laughing9: projekt je boli glava obozavam roxove oduvjek sam ga htjeo i napokon ga imam divio sam se svom i onda kad gledam tvoju masinu i od rox-raba pas mater moje je g#vn%  :hmh: ,jel gotov ovaj blatobran? ruka zacjelila :) ?

MarinM:

--- Citat: SQILLER - 29 Siječanj, 2013, 22:08:33 ---Marine, Marine ti si lud ko puška hahaha imaš volje za motorima ko lud a vidim imas i para kad stalno nesto kupujes  :laughing9: projekt je boli glava obozavam roxove oduvjek sam ga htjeo i napokon ga imam divio sam se svom i onda kad gledam tvoju masinu i od rox-raba pas mater moje je g#vn%  :hmh: ,jel gotov ovaj blatobran? ruka zacjelila :) ?

--- Kraj citata ---

Para apsolutno NEMAM  :laughing7: pa i sm vidis da je sve homemade :O Blatobran gotov al reko samo spamam pa kad bude nes da usput stavim ugl ako oces odem poslikat.Ruka nije ni nece jos 3-4 tjedna  :toothy3: :(   Daj tvoj rox je zajeban bas mi je ljep ove trakice po felgama i ostalo mmmm  :icon_thumright:

SQILLER:

--- Citat: MarinM - 29 Siječanj, 2013, 22:20:38 ---
--- Citat: SQILLER - 29 Siječanj, 2013, 22:08:33 ---Marine, Marine ti si lud ko puška hahaha imaš volje za motorima ko lud a vidim imas i para kad stalno nesto kupujes  :laughing9: projekt je boli glava obozavam roxove oduvjek sam ga htjeo i napokon ga imam divio sam se svom i onda kad gledam tvoju masinu i od rox-raba pas mater moje je g#vn%  :hmh: ,jel gotov ovaj blatobran? ruka zacjelila :) ?

--- Kraj citata ---

Para apsolutno NEMAM  :laughing7: pa i sm vidis da je sve homemade :O Blatobran gotov al reko samo spamam pa kad bude nes da usput stavim ugl ako oces odem poslikat.Ruka nije ni nece jos 3-4 tjedna  :toothy3: :(   Daj tvoj rox je zajeban bas mi je ljep ove trakice po felgama i ostalo mmmm  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

hah ljep je ovako donekle sa tim rossi bojom i naljepnicama, zeleno oko felgi i meni se sviđa al imas to za kupit mislim da je 100kuna ta traka  :icon_thumright:

MarinM:
Imam valjda 15m crvene evo ima par noviteta sad cu slike stavit  :toothy3:

SQILLER:

--- Citat: MarinM - 29 Siječanj, 2013, 22:40:22 ---Imam valjda 15m crvene evo ima par noviteta sad cu slike stavit  :toothy3:

--- Kraj citata ---

Samo polagano da nebi pao pa se polomio opet  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju