Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox Projekt!

<< < (61/237) > >>

Ridi77:
Pa dobro slozi si prvo masinu najbitnije pa polako to poslje mozes stelat, sta sad ce sve nastelat na ovo i kad stavis kit i sve onda ispocetka kupovat sve? ja imam serijsku polutku i motor mi ubrzava cijelo vrijeme linearno, necu ni drugu mjenjat, vrtilo mi do sad cijelo vrijee od starta do 80 na 10500 okretaja i poslje 80 na 10300 a sad kad sam stavio radilicu i kumplung i zvono stage 6 sad se jos moram poigrat s rolicama, radi sta os al ja bi prvo slozio masinu pa se igro oko prijenosa

MarinM:
neznam bas,kasnije su igrice oko rolina federa i suste, a ne dijelova kao vario i ostalog. S linearnim nemoze na tophyu bit bolje nego obicne a sa s6 losije  :dontknow:

Ridi77:
Pa to ti govorim, stavit ces sve to pa stelaz za trophy a poslje za stage6 ? a radi kak oces makar je to za mene naopako 2 posla si radis i duple troskove

MarinM:
Moze to bit naopako koliko god oce ali za mene koji sam tek poceo je bolje stavljat komad po komad nego sve odjednom da vidim sta se s cim dobije. npr kad sam nabavio karb 19 i polini vario sam prvo 7 dana vozio sao karb i onda stavio vario jer me zanimalo sta dobijem sa pojedinim dijelovima.Sad stavim i polutke i vidim sta sam dobio  :headbang: Prvi mjesec kad sam ga uzeo iso je uz rame obicnom mozda i malo slabije i odonda polako polako nadograđujem i sreca duze traje znaci vec 6 mj. a da sam bubno sve odjednom sreca bi trajala mozda 2 mjeseca. NO FUN . Eto to je moj stav mozete mislit sta ocete  :icon_thumright:

MarinM:
Sta kazete za ovu boju svijecice?

I sta kazete na ovaj stajling dio u izgradnji?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju