Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox Projekt!
MarinM:
--- Citat: Reponja - 17 Siječanj, 2013, 21:26:09 ---Ma šta glupo, ne traži izlike, tu smo da si pomognemo ako možemo!
Kupi 2-3 pive, pozovi Roxsaša, i dok on pije, ti mjeri i bilježi! Fotoaparat ti neće škoditi, ako zaboraviš
na neke detalje, sve što slikaš - slikaj uz metar. Ako ništa drugo, kad bude lijep dan, prošeći uz gradsku
knjižnicu i slikaj i mjeri. Ako ti dođe vlasnik, lijepo mu objasni, pokaži na svog (bilo bi dobro da ga imaš u
blizini kao dokaz da nisi lopov nego ti stvarno trebaju mjere) i svi sretni!
Uvijek možeš naći razlog da nešto ne napraviš, treba naći brz i efikasan način da se uradi, to je posao! :old:
--- Kraj citata ---
Nemoj da sutra bude gotov :hehe: :hehe:
Ma nikakve izlike ja ne prodajem ali snjeg pada i hladno je pa nebi ispalo kako treba ... :laughing7:
nene bez zajebancije napravice se i to mozda prije mozda kasnije ali oce. Ako ikako budem iso na meet sta cisto sumljam bice gotovo :icon_thumright:
MarinM:
Upravo sam dobio poslic,tj slozicu liku komp za 250 pa prije nego potrosim za cips neki razmisljam sta bi s njima kupit za aeroxa. Ja bi najradije uzeo neki DH volan. Kako bi po vama izgledao s njim? Ili mozda da ulozim u nes drugo, boost botle,polutke,ventivar neki ?
Zika:
morini polutke su must have ...
MarinM:
Kakve su te polutke? S morini masine ili? oprostite ako baljezgam nikad cuo :laughing7:
Matija97:
Da,s morin,linearne.Ali ja sam recimo skinuo te polutke s jedne morini masine i nije mi zvono ulazilo u istu :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju