Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox Projekt!
MarinM:
:happy6: :happy6: :happy6: Al otiso je i on u zagorje negdje :toothy11:
dachi:
moj stari je isto "bajker" :D
kad je bio klinac,dida ga vozo na motoru(jedan od 2 motora u selu,dida mi je bio faca :laughing6: :laughing6: ) udarili su u krmacu,prije 7-8 god,na mz 250 pukne mu prednja guma i izguli se cijeli,ode kod doktora-sta je bilo? pao s bicikla HAHA i eo sad si je copera uzeo :laughing7:
IvanRox:
koji ti filter imaš pošto nevidim airbox ?
MarinM:
Filter je bez zajebancije luda domaca gljiva ali doslovno, ako oces mogu ti slikat :laughing7:
Moj se nije vozio vec 3 godine a sad opet na ljeto poceo samnom malo skuterice i sad vidim opet njuska po njuskalu motorice nekakve :headbang: :headbang:
MarinM:
Evo ivane gljive sa redosljedom kako napraviti :laughing7:
Dakle:
1. Kopaj po garaži dok ne nadjes sve dijelove sa slike.
2. Plastičnu cijev izbusi da bude dosta zraka :binkybaby:
3. U filter zaguras spuzvice (ovo moje je od nape ona spuzva :happy6: ) , zatim naguras izbusenu cjev i na kraju gumom za sifon sve to zatvorite da bude cvrsto :icon_thumright:
I publiko to je to. Sada ju doradite po vlastitom ukusu. Ovo moje nije finalna izvedba jer sam lemio a ova ljepljiva traka je bilo samo da vidimo oce aerox ic. A posto mi origigi cijev sta drzi airbox nestane na novi karb sad stoji samo na gumi za sifon i ti cvrsto
:laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: HOMEMADE KING :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju