Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox Projekt!

<< < (46/237) > >>

MarinM:
a neznam, sad sam u pregovorima za roosta mozda. Neznam kako bi radio na tome moram se raspitat? Čuneri mozda znate kako bi se ponaso na roostu?

Maurini-Tuning:
Koji je roost u pitanju? :)

Viđao sam po internetu neke sa Roostom RS5,a neki su stavljali i C16. Sad ne bih znao koji je powerband tim auspusima,ali ako ovi auspusi idu na taj kit,vidi pase li taj Roost koji namjeravas uzeti prema okretajima ovih spuhova,ako da onda bi trebao ici na kit kao i ovi auspusi (naravno,ako se slicno vrte)... :icon_thumright:

MarinM:

--- Citat: Maurini-Tuning - 10 Siječanj, 2013, 23:53:25 ---Koji je roost u pitanju? :)

Viđao sam po internetu neke sa Roostom RS5,a neki su stavljali i C16. Sad ne bih znao koji je powerband tim auspusima,ali ako ovi auspusi idu na taj kit,vidi pase li taj Roost koji namjeravas uzeti prema okretajima ovih spuhova,ako da onda bi trebao ici na kit kao i ovi auspusi (naravno,ako se slicno vrte)... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Roost jedan sta sam gledo je 11800-12500 ili slicno a drugi je 12500-13500 ili slicno

zejenooki_18:
ovaj roost sta ga ja imam dio je na due+ motor je ubijao a sigurno je jos bolje ici na stage6 mk2 cilindru 100% mora ici bolje

MarinM:
a koji je to roost?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju