Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox Projekt!

<< < (207/237) > >>

Matija97:

--- Citat: JosipMarijanovic - 16 Veljača, 2015, 20:53:47 ---Jel aerox ima pumpu goriva? Ako nema, moze biti da gorivo nema povoljan pad prema karb kad si na zadnjem??

--- Kraj citata ---

Ne mogu rec iz prve ruke ali mislim da drugi nemaju problema s time a voze aeroxe po zadnjem kolko oces.Vjerojatno je njemu nes drugo :icon_thumright:

Drnda:
predpostavljam da ti plovak nije oke kad si na zadnjem pa ti pocne prelijevati s vremenom ako ti vec trokira samo na zadnjem

MarinM:
Prije mi se gusio znaci premalo benzine je bilo pa sam maknuo vakum i sve i stavio direkt cjevcicu iz rezervoara u karb za benzin. Od onda normalno vozi al nakon duze voznje po zadnjem trokirat pocne. Onda ga spustim ako dam pun gas trokira ako malo vozim s malo gasa pa opet nabijem pun ide opet kako treba hhaha

Matija97:

--- Citat: MarinM - 17 Veljača, 2015, 17:27:23 ---Prije mi se gusio znaci premalo benzine je bilo pa sam maknuo vakum i sve i stavio direkt cjevcicu iz rezervoara u karb za benzin. Od onda normalno vozi al nakon duze voznje po zadnjem trokirat pocne. Onda ga spustim ako dam pun gas trokira ako malo vozim s malo gasa pa opet nabijem pun ide opet kako treba hhaha

--- Kraj citata ---

Briem da si si dao odgovor  ;D stavi ispravni vakum pa probaj  :icon_thumright:

MarinM:
Sta kazete na stage6 oversize vario? U planu mi je uzet ga vec duze vrijeme i sad napokon imam pare pa da zavrsim oversize prijenos. Jer sada bez variomata dodje do 80 odma i tjt uzbrdica nizbrdica nemoze nista brze, jos se i oversize remen potrosio jer je inace i doso do vece brzine. Znaci linearne os polutke i s6 os vario i odma uzmem s6 oversize remen? I dali se onda dobije i na krajnjoj brzini? I zakljucno kupiti ili ne  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju