Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox Projekt!

<< < (205/237) > >>

TGB:

--- Citat: MarinM - 16 Rujan, 2014, 13:08:57 ---Power pure :D Dobre su dobre  :toothy3:

--- Kraj citata ---
Da dobre, odlicne su..kad je suha cesta se priljepe za asfalt ine pustaju..ja sam sa svojima vec 9000 km a jedva se vide znaci trosenja (na prednjoj, a zadnja je druga prica :icon_biggrin: )

MarinM:
Da!! ja sam ove svoje kupio na pocetku 4og mjeseca prosle god i zadnje ima jos pun k a cijelo vrijeme blokiram , a prednja jos uvijek kao nova

MarinM:
Evo samo male sitnice... kupio sam ove ledice pa sam probao montirati u far. Rezultat je dobar samo moram vidit kako ce se vidit cesta po noci i ako bude dobro stavljam i drugu. kupio sam 3 komada tako da bi mogla jedna u onaj crni far i to bi bilo jos ljepse samo mislim da se nece vidit nista.Ne obazirite se na plastike to je zimski set!!
Nevidi se na ideu ali boje su dosta zarke,znaci plavo je plavo a ne ovdje na snimci sve izgleda bijelo i bljedo

MarinM:
Evo na jos jedan video,odlucio sam staviti te ledice kao dugo svijetlo a dole 2 halogene za kratko. tako da ako nalete plavi ili nesto mogu ugasit nabrzaka

neos 123:
Disi kupio kolko si platio daj vise slika haha

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju