Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox Projekt!

<< < (203/237) > >>

Macak sf:
Ovak na prvu super izgleda  :icon_thumright: a ovo što reponja kaže baš i mene zanima

A gdje je koso čukica?

MarinM:
Hvala hvala, cukica u sobi stoji,ceka bolja vremena haha  :toothy12: A na prvu, ciscenje je nemoguce sve flekice ostaju haha . Bit ce jos slika ovo je samo onako da se vidi haha

dachi:
nije plastidip za skuter,pogotovo za neki koji se sarafa itd,govorim iz osobnog iskustva.. imam ga na skuteru i kak mi je zadnji kraj spojen,malo mi se jednom pomaklo i kak sam gurnio,doso do gole plastike na Z masci.. sto se tice ciscenja,jedino vodom ili sapunom i to ide super,ne ostavlja tragove itd,ja sam jednom slucajno antisilikonom malo preso,krpa je odma pocrnila al aj,nije se nista skinilo,iako mi ne ide u glavu kak ga antisilikon kida.. tak da to je mozda za motor i za neke sitnice,al za skuter,hm..

MarinM:
Etoo nakon 4000-5000km po ljeti dosli problemi, mora i on jednom sjebat sva sreca nije po ljeti :) Znaci ako neznate kupio sam bio aeroxa od clana civro sa foruma i na njemu je bio nov novcat due+,yasuni vo no ugl htio sam staviti tu masinu na svoj skuter pa je tako i bilo. Prebacio sam paljenje svoje na tu masinu ali sam stavio i onu kajlu i zavidao je na svogg aeroxa. Tako sam se vozio 2-3tj i doslo je vrijeme da prodam tu masinu i sad skinuo sam je i krenuo stavljat svoju. Sve sam nasarafio, opet prebacio paljenje samo sta sam maknuo kajlu i sve to ljepo kako treba. karburator vratio sve postavke kako je bio znaci sve sve sve isto kao kad sam ju skinuo. I sad idem ja nju upalit i upali odmah iz prve ali na minimumu sav trokira(bas isprekidano radi nekako),a kako dodam gas tako se zagusi i puca iz auspuha. I da je bar samo to nego kad radi na minimumu i dam gas pukne prvo na auspuh i onda bumm i izbije semering.na semeringu imam vilicu i mislio sam da je semering sjeban(mozda se sj#bo od stajanja al nije mi bas bilo jasno) i stavio sam novi semering i opet ga izbije. Mozda zato jer se paljenje sjebalo pa baca iskru kad je klip dolje pa detorina u bloku ili negdje sta ja znam. A ista ta struja je sa due+ radila normalno sat vremena prije . promjenio sam par svjecica,lulica svasta. E pa sad je moguce da se sjebalo nes tamo oko lezaja ili necega ili je stvarno do struje i dal je moguce da tako odjednom krepa.  :help: treba mi skuter svakodnevnoo vise puta  :-X

MarinM:
Od toliko savjeta sam se sav pobrko  8) Ali dobro nakon desetak dana isprobavanja nasao se kvar,pa vozi aerox  :)

Kako vam se cini s ovom ljubicasto plavom, bolji nego prije ili?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju